Tvůrci náhody přehled

Joav Blum

Že láska rozhodně není náhoda, rozkrývá hravý román pro inteligentní romantiky. Co kdyby nešťastně rozlitá káva na stolku v restauraci, vlak, co vám právě ujel, nebo nalezený výherní los nebyly dílem náhody, ale naopak velmi detailně promyšlenou akcí? A co když takové zdánlivě banální příhody způsobí, že váš život nabere nový směr? Na svědomí je mají Tvůrci náhody, k nimž patří i Guy, Emily a Eric. Tři napohled obyčejní mladí lidé pracují pro tajnou organizaci a vytvářejí drobné změny v běhu světa, které mají nedozírné důsledky. Když se dostane Guyovi do rukou nové pověření, tuší, že má před sebou nejtěžší a nejnebezpečnější náhodu, jakou kdy dostal na starost. Ale ani Tvůrce náhody nemůže tušit, kam ho osud zavede a jaká je skutečná povaha štěstěny, svobodné vůle a opravdové lásky.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy

Štítky knihy:

milostné romány romantika fantasy
Vydáno: 2018 , Ikar (CZ)
Originální název: The Coincidence Makers, 2011

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha vyvolává smíšené pocity mezi čtenáři. Někteří ji chválí za originální námět a promyšlené zpracování. Jiní však kritizují nudné pasáže a složitý děj. Závěr většinou potěšil, ale ne všichni byli spokojeni s celkovým vývojem příběhu. Mnozí čtenáři oceňují hloubku myšlenek a emocionální náboj, který příběh přináší. Více v komentářích.

Komu by se kniha Tvůrci náhody mohla líbit?

• Čtenáři hledající originální náměty
  • Milovníci fantasy s hlubokými myšlenkami
  • Fanoušci příběhů s nečekanými zvraty
  • Ti, kdo ocení emotivní a filozofické prvky

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tvůrci náhody. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Mermaida
23.12.2022

Na knihu mě kdysi nalákala anotace, pak kniha delší dobu stála v knihovně a čekala na své přečtení. Před deseti dny jsem si řekla, že nastal její čas a těšila se na zajímavý příběh o náhodách. Zajímavý příběh jsem opravdu dostala, ale bohužel se mi kniha nečetla moc dobře. Vůbec jsem se do ní nezačetla a nakonec jsem ji četla vždy jen pár minut na cestě v MHD. Nic mě nelákalo knihu otevřít i doma a začíst se. Ale věřím, že si své čtenáře najde. Vůbec nevím, proč mi nesedla. A trochu mě to i mrzí. Anotace zněla tak, že to bude přesně kniha pro mě.
Hodnotím 2 a půl hvězdy.

všech 41 komentářů

Související novinky - Tvůrci náhody (1)

Knižní novinky (4. - 17. června)

04.06.2018

Kniha Tvůrci náhody v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně90x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi