Tušení souvislosti přehled
Populárně vědecká knížka volně navazující na Tušení stínu rozšiřuje a doplňuje okruh dosud neobjasněných otázek týkajících se původu člověka na Zemi, možností ničivých katastrof, existence a působení vyspělých mimozemských civilizací na kulturu lidstva aj. Autor k těmto hypotézám přistupuje kriticky a své závěry opírá o současné vědecké poznatky.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tušení souvislosti. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 22 komentářůSouvisející novinky - Tušení souvislosti (1)
Nové eknihy zdarma (únor)
04.02.2020
„Nejkrásnější pocity vyplývají ze záhad. Jsou to pocity, které stojí u kolébky skutečného umění a skutečné vědy. Člověk, který tento pocit nezná, člověk, který už se neumí divit a který neumí žasnout, je prakticky mrtvý. Je jako zhasnutá svíce.“
Kniha Tušení souvislosti v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 4x |
| v Přečtených | 351x |
| ve Čtenářské výzvě | 3x |
| v Doporučených | 18x |
| v Mé knihovně | 252x |
| v Chystám se číst | 50x |
| v Chci si koupit | 12x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Ludvík Souček také napsal(a)
| 1979 | Tušení stínu |
| 1980 | Tušení souvislosti |
| 1964 | Cesta slepých ptáků |
| 1983 | Bohové Atlantidy |
| 1970 | Případ jantarové komnaty |

85 %
77 %

Moje prvé stretnutie s pánom Součkom kedysi dávno, v detstve. Stretli sme sa knižne ešte niekoľkokrát a vždy to bol parádny zážitok. V tejto knihe si viem polistovať aj dnes. A hoci na internete je podobných vecí habakuk, tu je to tak pekne na jednej kôpke. Napísané sympaticky pútavým štýlom a bez zdvihnutého prstu á la Däniken. Samozrejme, s veľkým otáznikom na záver. Respektíve niekoľkými ;)).