Tři osudy přehled

Tři osudy https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/102385/bmid_tri-osudy-m4n-102385.jpg 4 169 169

Sullivanovi po generace opatrují sošku Klóthó, jednu ze Tří sudiček, zděděnou po předkovi, který ji ukradl na lodi Lusitania krátce před jejím ztroskotáním. Tři sourozenci Sullivanovi se rozhodnou získat svůj majetek zpět a vypátrat další dvě sošky sudiček, protože ty mají mimořádnou cenu a moc jen ve trojici. Vzniknou tři nová přátelství a tři milostné vztahy. Teprve z jejich spojenectví plyne netušená síla, která snad dokáže čelit zákeřnému zlu.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Three Fates , 2002


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tři osudy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

Dituleeee
21.03.2021 5 z 5

Moc hezká knížka se záporákem ve značkových hadrech

petraj30
12.02.2021 5 z 5

Krásná kniha. Něco takového se spíše hodí na tu trilogii, když tu máme tři párečky:-), tak mě to malinko mrzí, ale byl to i přesto úžasný zážitek.
Musím napsat, že ty hlavní hrdinky už nemohly být rozdílnější. Ze začátku mě Cleo a Tia hodně štvaly, ale jsme ráda, že se obě uklidnily a na konci už byly vcelku normální:-). Becca byla skvělá od začátku, stejně tak zbytek mužské populace.
Mnohdy jsem se i pobavila. Byla to skvělá kniha s trochou historie a potom ty příběhy k těm soškám a to osudové spojení dvojic. Moc pěkné.


Sisis1999
13.01.2021 4 z 5

Tři osudy jsou jedna z asi tří knih, u kterých mi nevadí, že předem vím naprosto celý děj. Sullivanovi jsou povedená rodinka --- rozhovory i prostředí jsou živé, barvité, vtipné a dle mého velmi povedené.
Naprosto jsem si zamilovala, že hodnotná část knihy se odehrává v Praze --- je hezké vědět, že se o nás ví.
Knížku vlastním už několik let a každé léto ji s chutí znovu vytahuju, abych si ji připomněla hezky v horkém počasí někde u vody s ledovým čajem v ruce. A vždycky mě dokáže pobavit naprosto stejně!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tři osudy v seznamech

v Přečtených282x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených15x
v Knihotéce163x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech4x