Třetí přání 3 - splněno přehled

Třetí přání 3 - splněno
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/233134/bmid_treti-prani-3-splneno-OMZ-233134.jpg 4 134 134

Třetí Přání série

< 3. díl

Přání se mají plnit, a také do třetice všeho dobrého a zlého, či třikrát a dost. Toho všeho si je dobře vědom populární americký autor Robert Fulghum. Ve třetím svazku jeho Třetího přání, románové pentalogie - Třetí přání, Třetí přání 2. Zbytek příběhu (skoro) - vezme dosavadní vyprávění velmi nečekaný obrat. Do děje vstupuje možná fiktivní čtenářka románu, aby možná fiktivnímu autorovi, který nechal svou hlavní hrdinku Alici na konci čtvrtého dílu zemřít, předvedla - neb je herečka a jmenuje se Alice-Alice - svoji verzi jeho románu, jak jej četla a vnímala ona. Příběh je teď zcela v jejích rukou, a ona doplňuje chybějící místa v románu. Zároveň se rozvíjí její románek s autorem.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , Argo
Originální název:

Third Wish Granted , 2006


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Třetí přání 3 - splněno. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

radusak9806
28.02.2021 3 z 5

No co říct, přečíst jsem si to musela. Necítím zklamání, ani uspokojení. Ten příběh pro mne vlastně skončil 2 dílem. Jsem ráda, že tu je i jakési uzavření postav, ale vlastně jen tato část pro mne byla něčím důležitá.
Přesto je to zajímavě k zamyšlení,byť je na konci vlastně jedno, jestli jste to četli nebo ne. Chápu, všichni čekáme na happy end, jenže v tom to celé je: Čekáme a čekáme. Zase jedna moudrá věta říká, že vše má dobrý konec a pokud ne, ještě to není konec.

Kencr
13.09.2020 5 z 5

Do této knihy se mi vůbec nechtělo, Fulghuma jsem neznal, knihu jsem měl půjčenou (doporučenou). Po pár stránkách jsem odložil, vrátil jsem se k tomu po pár týdnech a přečetl jedním dechem. Následně jsem si od něj přečetl jiné knihy, ale tato zůstává nejsilnější.


martini.ce
18.02.2020 1 z 5

Odkládám asi po 10 stranách. "Budeme si hrát na to, co by asi udělala Alice z tvého románu..." - to mě nezaujalo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Třetí přání 3 - splněno v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených240x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených9x
v Knihotéce88x
v Chystám se číst36x
v Chci si koupit12x