O knize Drž mě pevně, miluj mě zlehka: Příběhy z tančírny Century

Po románovém projektu Třetí přání, pentalogii, jež vychází letos také konečně v USA, a poslední knize esejí Co jsem to proboha udělal? Robert Fulghum absolvoval několikaměsíční taneční školu tanga přímo v Argentině, vrátil se do Seattlu, kde organizoval různé taneční akce točící se opět kolem tanga, např. Tango kabaret, kde dělal moderátora, a přelom roku strávil na Bali v doprovodu tanečnice tanga. A celou tu dobu mu v hlavě zrála kniha. V Seattlu se nachází tančírna Století (Century Ballroom), která slouží jako pevný bod, nebo pevný parket, kolem něhož se točí jednotlivé příběhy jako na kolotoči. Fulghum ve všech povídkách zkoumá potřebu člověka reagovat fyzicky na hudbu.... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha o tančírně Century v Seattlu vzbudila u čtenářů silné emoce. Mnozí vyjádřili touhu naučit se tančit, zejména tango. Příběhy postav jsou plné naděje a objevování nových možností. Čtenáři oceňují krásné ilustrace a poetický styl vyprávění. Někteří však upozorňují na potřebu tréninku a odhodlání, které tanec vyžaduje. Celkově je kniha vnímána jako oslava života a lidských osudů, která nabízí pohled na vztahy a osobní růst. Více v komentářích.

Komu by se kniha Drž mě pevně, miluj mě zlehka: Příběhy z tančírny Century mohla líbit?

• Milovníci tance a tanga
  • Čtenáři hledající inspiraci a motivaci
  • Fanoušci poetického a emocionálního vyprávění
  • Ti, kteří ocení krásné ilustrace
  • Čtenáři zajímající se o mezilidské vztahy

Kniha Drž mě pevně, miluj mě zlehka: Příběhy z tančírny Century v seznamech uživatelů

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně223x

Když přišel k nějakým zavřeným dveřím, vždycky zkusil kliku. Já dveře také otevírám, ale vždycky napřed zaklepu.

Související novinka - Drž mě pevně, miluj mě zlehka: Příběhy z tančírny Century

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi