Nečekané dědictví přehled

Nečekané dědictví https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/293739/bmid_necekane-dedictvi-mCR-293739.jpg 4 29 29

Růžová kolekce série

< 43. díl >

Věčná sbírka série

172. díl

Major Michael Moore se po letech strávených v Indii vrací do rodné Anglie. Ještě na lodi s překvapením zjišťuje, že mezitím zemřel jeho děd a že se on sám stal dědicem honosného titulu – vévodou z Grangemoore. Michael se však za roky v armádě naučil zejména opatrnosti – jinak by v nebezpečné hře o moc mezi Anglií a Ruskem dávno zahynul. A tak se rozhodne zajet na rodové sídlo nejprve v přestrojení. Po cestě se setkává s překrásnou Adelou, která ho naléhavě žádá o pomoc. Nakonec se tedy do Grangemoore Hall vydávají společně a předstírají, že jsou sourozenci. Po příjezdu zjišťují, že dům bez pána obsadil Michaelův vzdálený bratranec a dokázal situaci využít ve svůj prospěch. Dům je plný opilců a kriminálních živlů, kteří nemají za lubem nic dobrého. Dokáže Michael odhalit, jaké nebezpečí na něj čeká, a chopit se svého dědictví? A najdou k sobě cestu s krásnou Adelou?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nečekané dědictví. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

Hradčiatko
01.05.2024 5 z 5

Ponúkne širší záber, než sme u tejto autorky zvyknutí a samozrejme, beriem do úvahy názor o spoluautorstve a pod., ale mne sa toto poňatie páčilo, bavilo ma to a u žánru, kde politicko-vojenská stránka tvorila rámec, a nie nosnú linku, mnohé nedokonalosti odpúšťam. Celkovo aj hlavní hrdinovia pôsobili sympaticky a uveriteľne (nemali neobmedzené schopnosti všetko zvládať, všetkému sa naučiť a nad každým vyhrať, dokonca ona sa ani nezadrhávala v reči - pre vysvetlenie, v mnohých prekladoch Cartlandovej sú vkladané hlavným ženským postavám do výpovede každú chvíľku mňa rozčuľujúce ... ... ... :))

-Sinéad-
08.05.2018 5 z 5

Tohle byla jednohubka přečtená za pár hodin. :-)


Ewik
11.05.2016 3 z 5

Celkem příjemné a oddechové čtení. Na rozdíl od ostatních děl BC, bylo poznat, že knihu psal někdo jiný (muž), protože celkem obsáhle popisoval politické boje mezi Anglií a Ruskem (koukám, že Rusové jsou stále ti zlí - vždy můžou za všechno :-) ).
Příběh z pohledu majora Michaela Moorea se mi líbil - příjemná změna. Ostatní zůstává při starém...krásná, velmi naivní, nezkažená dívenka a božská láska. :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nečekané dědictví v seznamech

v Přečtených49x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených2x
v Knihotéce72x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech2x