Terapie láskou přehled

Terapie láskou
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/214699/mid_terapie-laskou-214699.jpg 4 540 540

Pat Peoples se vrací z léčebny pro duševně choré a svět kolem mu nedává příliš smysl. Oblíbený fotbalový tým hraje na stadionu, který před několika měsíci ještě nestál, přátelé mají manželky a děti, ačkoli nedávno byli ještě svobodní. Nikdo mu nechce vysvětlit, jak je to možné.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Terapie láskou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (118)

Andynka
30.04.2024 3 z 5

Před lety jsem viděla film, který se mi moc líbil. A musela jsem mít i knihu... No trvalo mi opravdu hezkých pár let, než jsem se k ní dostala. A musím říct, že film byl rozhodně lepší.
Zde mi hodně chyběla jakákoliv emoce. Nejvíc jsem sympatizovala s maminkou hlavní postavy.
Každopádně je to spíš oddechové čtení. Kdy máte pocit, že čtete o mladém klučíkovi. A ne o chlapovi, kterému je přes 30. A už byl ženatý.
Za mě kniha takový slabší průměr.

pegasek
01.01.2024 4 z 5

Kniha byla velmi zvláštní,je to vlastně příběh dvou lidí,které psychicky poznamenaji události ,které se každému z nich udaly v životě.oba chodí k terapeutovi.ve finále si vzájemně pomůžou udělat tečku za minulostí a začít společně znovu.film jsem neviděla.kniha se četla dobře


vikimi
26.08.2023 5 z 5

Myslím, že největší problém tkví v tom, že jsem viděla film dříve než četla knihu. Byla jsem dost zmlsaná Jennifer Lawrence a výkony dalších skvělých herců. A také přidanými událostmi na víc, které byly opravdu zábavné.
Kniha je o bolesti a o tom, že každý se s trápením vyrovnáváme po svém. Jsem ráda, že jsem si ji přečetla, byla mi v tuhle chvíli blízká. Bohužel si neumím představit, že bych ji četla znovu.
Přesto děkuju autorovi za jeho práci! ;)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Terapie láskou v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených740x
ve Čtenářské výzvě36x
v Doporučených50x
v Knihotéce262x
v Chystám se číst266x
v Chci si koupit39x
v dalších seznamech8x