Neonoví bohové přehled

Neonoví bohové
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495460/bmid_neonovi-bohove-mrs-495460.jpg 4 623 623

Temný Olymp série

1. díl >

Všichni říkali, že je ten muž mýtus, ale sotva jsem přešla řeku Styx, jeho temné kouzlo mě uhranulo… a byl prostě můj. Miláček společnosti, Persefona Dimitriouová, chce uprchnout z ultramoderního města Olymp a začít znovu daleko od zrádné politiky Třinácti domů. Ale celý sen se vypaří v okamžiku, kdy ji matka bez varování nechá zasnoubit s Diem, nebezpečným vládcem temného města s nablýskanou fasádou. Persefoně nezbývá nic jiného, než prchnout do zakázaného dolního města a uzavřít ďáblovu dohodu s mužem, kterého považovala za legendu… s mužem, který ji dovede do světa, o jehož existenci neměla ani zdání. Hádés strávil celý svůj život ve stínech a vůbec netouží vystoupit na světlo. Když však zjistí, že mu Persefona může nabídnout střípek pomsty, po níž celá léta prahne, pomůže jí – za jistou cenu. Ale každá bezdechá noc, kterou stráví propletený s Persefonou, v něm probouzí tak silnou touhu, že je ochotný rozpoutat válku s celým Olympem, jen aby si ji udržel… Moderní převyprávění mýtu o Hádovi a Persefoně, které je stejně tak hříšné, jako sladké.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

Neon Gods , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neonoví bohové. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (161)

kedlis
včera 1 z 5

(SPOILER) Knihu jsem četla na doporučení a bohužel mi to vůbec nesedlo, především protože jsem se těšila na Řecké bohy, ale ti v knize opravdu nevystupují.

Moderní převyprávění to určitě není, stejně tak se mohly postavy jmenovat Martin a Kristýna a výsledek by byl stejný.

Micandy
16.07.2024 1 z 5

Nechala jsem se zlákat obálkou a slevou. Občas čtu erotickou literaturu, ale tohle bylo děs. Děj mě moc nebavil, furt jsem čekala ,kdy přijde drama nebo něco šokujícího. To že Persefona utekla a už druhý den mu nabizela vag*nu ,aby mohla u něj bydlet, mi přišlo fakt na hlavu. V ten moment jsem si ,říkala a jde to z kopce...chemii jsem jim moc nevěřila, postavy jsem si taky moc neoblíbila. Četla jsem jen a čekala kdy už bude to wau a nic. Za mě slabota a druhý díl nechci ani vidět.


gabca2003
16.07.2024 3 z 5

Kniha je spíše pro méně náročné čtenáře, čte se rychle, poměrně jednoduchý děj a zápletka. Ze začátku mi vadilo, jak rychle se dali Persefona a Hádes dohromady. Nápad použít řeckou mytologii byl hezký, ale vůbec mi k tomu neseděla ta moderní doba (telefony, svěřenecké fondy a mrakodrapy). Také musím říct, že v češtině je tenhle typ knížek New Adult překládán dost špatně a místy cítíte, jak "zvláštně" je to přeložené (viz jeskyňka), takže lepší číst v originále.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejčtenějších knih (září)

15.09.2022


Vychází Čtenářský diář 2023, Sváděj mě a další knižní novinky (35. týden)

28.08.2022


Citáty z knihy (3)

Kdyby. To je to klíčové, nejdůležitější slovo.


Udělal bych pro ni cokoli.


Volím si nás.


Kniha Neonoví bohové v seznamech

v Právě čtených17x
v Přečtených747x
ve Čtenářské výzvě79x
v Doporučených27x
v Knihotéce364x
v Chystám se číst262x
v Chci si koupit52x
v dalších seznamech5x