Technologie čokolády a cukrovinek přehled
Jana Čopíková
nehodnoceno
![Technologie čokolády a cukrovinek Technologie čokolády a cukrovinek](https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464633/bmid_technologie-cokolady-a-cukrovinek-9Nr-464633.png?v=1612173657)
Učební texty Technologie čokolády a cukrovinek jsou určeny zejména studentům magisterského studia na Fakultě potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Skripta rovněž mohou zaujmout všechny, kteří se o čokoládu a cukrovinky zajímají nebo se dokonce rozhodnou tyto potraviny sami vyrábět.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Technologie čokolády a cukrovinek. Přihlašte se a napište ho.
Komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Technologie čokolády a cukrovinek v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)