Technologie čokolády a cukrovinek přehled

nehodnoceno
Technologie čokolády a cukrovinek
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464633/bmid_technologie-cokolady-a-cukrovinek-9Nr-464633.png 0 0 0

Učební texty Technologie čokolády a cukrovinek jsou určeny zejména studentům magisterského studia na Fakultě potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Skripta rovněž mohou zaujmout všechny, kteří se o čokoládu a cukrovinky zajímají nebo se dokonce rozhodnou tyto potraviny sami vyrábět.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Technologie čokolády a cukrovinek. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Technologie čokolády a cukrovinek v seznamech

Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)