Taylor Swift: Kompletní příběh přehled

Taylor Swift: Kompletní příběh
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539711/bmid_taylor-swift-kompletni-pribeh.jpg 4 5 5

Příběh talentu a dřiny. Zažijte kompletní příběh Taylor Swift, největší hudební superhvězdy! Projděte s ní její život od rodinné kolébky, přes první úspěchy, žánrové proměny, až po úplný vrchol v podobě žhavého megaturné Eras. Tahle americká popová zpěvačka a písničkářka si podmanila celý svět, koncertuje, skládá a sbírá i hudební ceny – a zpravidla z takových slavnostních večerů odchází s plnou náručí. Jen Ceny MTV jí už čtyřikrát vynesly ocenění v kategorii Video roku, naposledy za klip k písni Anti-Hero. Znovu nahrává svůj starší hudební materiál, aby si nad ním udržela plnou kontrolu, což je odvážným průlomem v hudební branži, který nemá obdoby. S nadhledem čelí spekulacím fanoušků i médií o tom, s kým se právě vídá, a s kým už ne. Její turné Eras strhalo všechny myslitelné rekordy. Fanoušci, kteří si říkají swifties, neváhají létat na koncerty své hrdinky přes půl planety, a mnozí si dopřávají neopakovatelnou atmosféru jejích vystoupení znovu a znovu. Zveme vás poznat všechny tvůrčí éry Taylor Swift v této informacemi i jedinečnými fotografiemi nabité knížce: Pronikněte do tajů skládání písní, zjistěte více o vzniku zpěvaččiných nejslavnějších videoklipů i o jejích filmařských ambicích před i za kamerou, a díky exkluzivnímu rozhovoru se s Taylor potkejte doslova osobně!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Taylor Swift: Kompletní příběh. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (3)

Petra8619
včera 5 z 5

Jedná spíše o pevnější časopis. Krásné fotky, pěkné články o Taylor

mira.l
02.08.2024 2 z 5

Tak předně: NENÍ TO KNIHA. Fakt ne. A jako já to fakt přečet, dobře já a ... dobře mi tak! Taylor mám docela rád, její hudební tvorbu tak nějak docela znám vlastně od jejích countryových začátků v jejích teenagerských letech, její milostné aféry a jiné skandály sleduju už méně či spíš vůbec. A nevím, já asi nemůžu jinak než za ty dvě*. Trochu varovat mě měl už asi nápis "100% neoficiální" na přední i zadní straně obálky. Pokud někdo někdy (nejlépe Taylor sama, protože psát, to ona umí) vydá oficiální životopis Taylor Swift, rád si ho přečtu, proč ne, ale naivně jsem si myslel, že doby "Bravíčka" už jsou pryč. Pár zajímavých informací se tam našlo, to zase nemůžu úplně popřít, ten rozhovor s ní taky nebyl úplně špatný, ale jestli je její oblíbený odstín rtěnky 3425 nebo 3116, to mě fakt nezajímá, stejně jako to, jak se na koncertě v rámci Eras Tour měly fanynky od tama či od tama, které byly povětšinou tak v tranzu, že si z toho stejně prd pamatujou.


dawson321
19.06.2024 4 z 5

Neautorizovaný příběh Taylor Swift - v tomto bookazinu je jeden velký rozhovor s Taylor, průřez jejími videoklipy, rozhovory se "swifties" (jak se nazývají její fanoušci), vyjádření jejích kamarádů z řad celebrit či představení její rodiny. Taylor mám rád a tato kniha mi umožnila se o zpěvačce dozvědět víc, ale skalní fanoušci se asi nic moc nového nedozví.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Taylor Swift: Kompletní příběh v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených5x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst3x
v dalších seznamech1x