Symfonie ozvěn přehled

Symfonie ozvěn https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/538223/bmid_symfonie-ozven-663f5af32e964.jpg 4 57 57

Na May a tým od Sv. Mary čeká několik výletů. Ve viktoriánském Londýně obhlédnou Jacka Rozparovače, stanou se svědky vraždy arcibiskupa Thomase Becketta a zjistí, jaký zvuk vydává pták dodo, když se vrhne na sendvič s okurkou. Především ale budou muset čelit svému úhlavnímu nepříteli, který je odhodlaný zničit nejen je, ale i samotnou historii. Jodi Taylor: Symfonie ozvěn| Překlad Roman Lipčik | Čte Tereza Dočkalová | Režie Alexandra Bauerová| Zvuk a střih Kate Hamsíková¬| Hudba Mario Buzzi | Mastering Štěpán Škoch | Natočeno ve studiu All Senses Production s. r.¬o.¬| Grafiku CD podle knižní obálky upravila Jana Rybová | Produkce Kateřina Višinská | Vydala Euromedia Group, a.¬s.¬– Témbr, v¬ květnu 2023 Jodi Taylor SYMFONIE OZVĚN A Symphony of Echoes Copyright © 2013 Jodi Taylor The right of Jodi Taylor to be identified as the Author of the Work has been asserted by her in accordance with the Copyright, Designs and Patents Act 1988. Překlad © Roman Lipčík All rights reserved Vydala Euromedia Group, a. s. v edici Laser... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: audiokniha , Témbr
Originální název:

A Symphony of Echoes , 2013


Interpreti: Tereza Dočkalová
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Symfonie ozvěn. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

INCOGNITOREADER
05.04.2024 4 z 5

Musím se přiznat, že většinou se knihám a filmům kde je téma cestování časem vyhýbám, protože mě to potom nutí přemýšlet nad tím, jak by to mohlo v reálu fungovat a jak je cestování časem dobře promyšlené. A z toho potom bolí hlava :-) Každopádně tato série je taková odpočinková a tak mě to k podobnému přemýšlení vůbec vůbec netáhne. Opět zde máme naši partu historiků (nebo aspoň to co z ní zbylo), která by rozhodně neměla mít přístup k technologii cestování časem. Ale má a tak cestuje a "zkoumá dějiny" když se zrovna dějí. A jde jim to někdy víc dobře a někdy vůbec ne. Čtení, nebo v mém případě poslech jsem si opravdu užil. Tak proč jen 4*? Celkově mi to přijde jako více krátkých příběhů tak nějak poslepovaných dohromady. Chyběl mi tam nějaký děj, který by byl přes celou knihu. Viz například hned úvodní pasáž s Jackem Rozparovačem. Čekal jsem pořád nějaké pokračování a ono nic. Možná jen můj pocit? Ale chybělo mi tam nějaké uzavření toho všeho. Možná v dalších dílech?

Allena24
12.03.2024 5 z 5

Opět zábavné, odpočinkové čtení. Na mě funguje a proto za 5*.


Evik161
06.03.2024

I u druhého dílu jsem se skvěle bavila. Knihu nejde odložit. Ftipná, super hlášky, skvělý překlad, jedna akce za druhou a i troška romantiky. Za mě ano, jednoznačně doporučuji a jdu sehnat další díly.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (10. týden)

06.03.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Symfonie ozvěn v seznamech

v Přečtených63x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených2x
v Knihotéce87x
v Chystám se číst42x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech2x