První rudá kapka přehled

První rudá kapka https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/128219/prvni-ruda-kapka-128219.jpg 4 346 346

Svět nočních lovců série

1. díl >

Noc není pro smrtelníky bezpečná. Denise MacGregorová ví ze všech nejlépe, co se skrývá ve stínech - její nejlepší přítelkyní je poloupírka Cat Crawfieldová, a ona sama již přišla o tolik, co by obyčejný člověk neunesl. Minulost její rodiny je zahalena tajemstvím a zasuta ve tmách a jakýsi ďábel označil Denise za oběť. Je tu však ještě záhadný a všemocný upír Spade, který se již staletí potlouká po zemi s úkolem chránit ty okouzlující lidi v ohrožení, i kdyby to mělo znamenat zničení vlastních soukmenovců. I když v jeho nejhlubších útrobách klíčí hlad po Denise a touha se jí zmocnit, Spade ví, že jej musí potlačit a čelit nočním můrám společné s ní.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize První rudá kapka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (63)

Artep071
24.01.2024 3 z 5

Xi xi tak to už bylo trošku víc přitažené za vlasy... Spade i Denise jsou fajn, ale bylo to celkově moc.

Senza Jenka
16.11.2023 3 z 5

Spade je sympaťák. Denise toho má dost za sebou a občas jí trochu hrabe, ale nic proti ní. Ian a Bones mě docela bavili. Raum je přehnaný a zároveň nedotažený.
Autorka si umí pohrát s napětím a neupadá do stereotypu, umí překvapit zajímavých zvratem, ale tohle je zbytečně dlouhé. 20-25% rozsahu dolů a bude to i svižné.


petraj30
31.10.2023 3 z 5

Kdyby se to spojilo s minulou sérií a šikovně poskládalo, tak bych z toho byla nadšenější. Ne že bych se přímo nudila, ale kvůli nesmyslnému uspořádání knih jsem se z těch minulých dílů dozvěděla víc. Sice se mi líbilo jejich spojení, ale nebylo to nic převratného. Přečtu si poslední díl, ale taky vím jak to skončí. Žádný zázrak nečekám, ale dobře se to čte.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha První rudá kapka v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených549x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených44x
v Knihotéce250x
v Chystám se číst167x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech6x