Stíny Citadely přehled

Stíny Citadely https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527012/bmid_stiny-citadely-655e3f4c7b0f7.jpg 4 104 104

Arila série

< 3. díl >

Vydejte se do fantasy světa již potřetí! Arila prozkoumává své nové síly a vydává se do pouštního města Salroa, aby pomohla zachránit spícího boha Rooaka. Ten se nachází ve špičce Citadely, obrovské sochy nesoucí jeho vlastní podobu, obklopený děsivým nepřítelem, který se do Aldolonu prodral skrz skuliny reality a který dokáže zasít strach do všech, včetně bohů samotných. Svět umírá a konec se nevyhnutelně blíží!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stíny Citadely. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

JustVea
16.05.2024 5 z 5

Po druhém díle jsem se se zlomeným srdcem pustila do třetího. Arila ušla dlouhou cestu a nepochybně ji ještě dlouhá cesta čekala. Tentokrát jsme se spolu s ní a Hararim vydali do města Rooaka. Ačkoliv jsem si knihu užila, nepředčila druhý díl. Ovšem to je v mém případě nemožné. Objevujeme nový svět, nové síly. Je to nádhera, která se postupně blíží ke svému konci. Jsem zvědavá, kam tohle všechno nakonec povede.

andrejci
25.04.2024 5 z 5

Sice se mi předchozí díl líbil trošku víc, ale i tak jsem byla příjemně překvapená. Máme tady nový svět, kde byc klidně uvítala více představení kultury. Máme i tady pár nových postav které jsem si oblíbila.
S Arilou to tentokrát bylo trošku horší než v minulém díle, ale i tak jsem si ji oblíbila i v tomto díle. Co mi trošku vadillo bylo opět její váhání a nejistota. Líbilo se mi jak byla v 2. díle sebejistěší. Chyběl mi tam Laraem. Toho jsem si moc oblíbila v minulém díle a chybí mi. Stejně to nakonec vyhrál Harari a musím říct, že mě i příjemně překvapila Dola.
Hodnotila bych to tak na 4,5*. Trošku slabší než předchozí díl, ale lepší než první. Jsem zvědavá na 4. díl. Musím říct, že i tak mě tato série příjemně překvapuje.


Temika
02.02.2024 3 z 5

Celkově musím říct, že to bylo velmi příjemné překvapení. Za mě velmi povedená fantasy, hezky propracopracované, navazující. Děj krásně ubíhá, promyšlené!
První dva díly jsem nakonec musela zhodnotit 4/5, ale u třetího jsem ubrala jednu hvězdu, byl o něco slabší, byť pořád moc fajn.
Ke čtvrtému dílu jsem se zatím nedostala, ale moc se na něj těším a rozhodně tuto sérii doporučuji!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Kosti v srdci, Hrad ve Skotsku a další knižní novinky (46. týden)

13.11.2022


Citáty z knihy (10)

Pak se mému snu stala ta nejhorší věc, která se jakémukoli snu může přihodit. Stal se skutečností.


Změnit se je vždy dobré, to zůstat stát na místě je něco, čeho by ses měla bát.


Pokud se ohlédneš na svou cestu a divíš se, jak jsi jenom mohla udělat tolik chyb, znamená to přece, že teď jsi mnohem moudřejší a teď ty chyby vidíš. Že jsi vyrostla.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Stíny Citadely v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených140x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených11x
v Knihotéce115x
v Chystám se číst63x
v Chci si koupit32x
v dalších seznamech4x