Profesionálové přehled

Profesionálové
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216401/mid_profesionalove-216401.jpg 4 73 73

Stevens & Windermere série

1. díl >

Stevens & Windermere série

1. díl

Původně to byl vtip, pak se z toho vyklubala docela slušná živnost – i ten sebepropracovanější plán však může selhat, když narazíte na soupeře jiné váhové kategorie… Čtveřice vzdělaných, inteligentních a momentálně nezaměstnaných přátel se rozhodne čelit ekonomické krizi po svém.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Profesionálové. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

soukroma
20.06.2020 3 z 5

Ze začátku se četlo moc dobře. Jasně jsem tam cítila inspiraci Westlakovými smolařskými zlodějskými hrdiny. Kdyby se autor přidržel toho spíše humorného podtextu všeho, co se může pokazit (záporáky nevyjímaje), bylo by to fajn čtení, ale tady skládal sice umně (a dílem očekávaně) jednu akci za druhou, znásobil pronásledovatele a jejich sílu, prohnal je (a nás) snad celými Státy, ale především ke škodě obsahu učinil z hlavní zločinecké skupiny chudáčky (nezaměstna-tel-né vynikající univerzitní absolventy?), kterým muselo být čtenáři čím dál tím víc líto. Ve výsledku depresivní (stále horší a zoufalejší plány, s ještě horšími činy a výsledky, i s nevinnými, kteří nakonec páchali neuvěřitelné činy) a zbytečně dlouhé.
Pointa žádná, zůstává jen smutek a pár nastolených otázek: zda je vůbec jakkoli důležité zkoumat motivy zločinců a co to znamená být profesionálem (ani na jedné straně širokého spektra zdejších postav jsem žádného pořádného profesionál/profesionálku neidentifikovala, přitom se všichni tím titulem stále oháněli).

kannibal28
11.04.2019 4 z 5

Autor nesklamal velmy dobre napísaná kriminálka a nebiť pár somarin čo sa mi nelubili dal by som 5 hviezd. Určite si ešte prečítam od autora volačo inšie


jana79
24.02.2019 3 z 5

Super detektivka

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Profesionálové v seznamech

v Přečtených90x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených6x
v Knihotéce94x
v Chystám se číst30x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

thrillery únosy

Autorovy další knížky

Owen Laukkanen
kanadská, 1983
2014  77%Profesionálové
2014  83%Zločinecký podnik