Thrawn: Velezrada přehled

Thrawn: Velezrada
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/446686/bmid_thrawn-velezrada-bwq-446686.jpg 4 74 74

Star Wars - Thrawn série

< 3. díl

Thrawn se postupně stává jedním z nejúčinnějších nástrojů Impéria proti povstalcům. Ale ačkoli císař v něm získal ostrou zbraň, uvažuje o něčem daleko ničivějším. Thrawnův obranný program TIE je nyní zastaven ve prospěch Hvězdy smrti ředitele Krennica. Zatímco Thrawn pracuje na zabezpečení svého místa v imperiální hierarchii, jeho bývalý chráněnec Eli Vanto se vrací z Thrawnova domovského světa s vážným varováním. A Thrawna nyní čeká těžká volba mezi povinností k Chisské ascendenci a věrností Impériu.... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Thrawn: Treason , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Thrawn: Velezrada. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

luksky
21.11.2023 4 z 5

Finále této trilogie mě bavilo nejvíce, propojení s Povstalci a poznání více o novém nepříteli. Návrat Eliho a hlavně mé oblíbenkyně z Ascendence Aralani mě hodně potěšilo a měli oba dost prostoru. A Thrawn, jedna z nejzajímavějších postav SW univerza. Super, uvidíme čeho se v budoucnu dočkáme dál o těchto postavách.

Dzejchym
07.09.2023 5 z 5

Další umělecké dílo od mého oblíbeného star wars autora Timotyho Zahna. Kniha těsně navazuje na poslední řadu seriálu Rebels. V knize Thrawn znovu bojuje proti hrozbám z neznámých regionů. V bitvách se projevuje Thrawnova geniální strategie a předpovídání jeho nepřátel.


Hor89
23.07.2023 4 z 5

Závěrečný díl Thrawnovy "imperiální" trilogie se sice odehrává během čtvrté řady seriálu Rebels, ale dějově odkazuje hlavně na film Rogue One. V knize se, mimo jiné, objeví i Orson Krennic a velkomoff Tarkin. Příběh není špatný, děj rychle odsýpá, závěr je tentokrát povedený, ale všechny dějové linky nejsou dořešené. Snad se k nim autor/Disney časem vrátí.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (35. týden)

23.08.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Thrawn: Velezrada v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených94x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených2x
v Knihotéce87x
v Chystám se číst26x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech2x