Heretik 3 - Návrat přehled

Heretik 3 - Návrat https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/108801/bmid_heretik-3-navrat-rZV-108801.jpg 4 38 38

Star Wars - Nový řád Jedi série

< 17. díl >

Jediům se podaří učinit další krok k záchraně bojující galaxie - ale vzápětí narazí na nepřekonatelnou hradbu vzdoru... Strastiplné pátrání po Zonamě Sekot je pro Luka Skywalkera, Jacena Sola a posádku Jade Shadow konečně završeno úspěchem. Radost se však záhy změní v nepříjemné překvapení, když živoucí planeta vyšle vzdornou zprávu: odmítá je následovat zpět do galaxie plné válek, ničení a zneužívání jedné rasy druhou. Zatímco Luke horečně pracuje na tom, aby přiměl vrtkavou planetu změnit názor, zahájí Yuuzhan Vongové zdrcující útok přímo do srdce nové aliance. Han a Leia, kteří jsou vysláni bránit důležité komunikační středisko, zjistí, že se ocitli v beznadějné situaci. Posily jsou příliš daleko a nestačí přijít na pomoc dříve, než bude vše zničeno. Odvážný pár tak musí vybojovat bitvu proti obrovské přesile. A není vůbec jisté, zda ji přežije...... celý text

Romány Sci-fi
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Force Heretic III - Reunion , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Heretik 3 - Návrat. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

Zak66
18.04.2023 5 z 5

Sedmnáctá kniha ze série Nový řád Jedi, Heretik III Návrat, je naprosto perfektní knihou. Linka s Nomem Anorem byla pecka a jsem opravdu zvědavý, jak se tato linka zakončí. Linka s Hanem a Leiou byla dobrodružná a super. Zde velmi potěšila přítomnost Dromy a Rynů. Jejich rasu jsem si velice oblíbil. Taky vypíchnu postavu Tahiri, která se mi v celé trilogii Heretik opravdu líbila a dostala neskutečný příběh a vývoj. A nakonec linka na Zonamě Sekot a to bylo panečku něco. Zonama Sekot je fakticky zajímavý koncept a neskutečně mě baví. Rozmluvy Sekotu s Lukem a Jacenem jsou snad to nejlepší na knize. O postavách není třeba ani mluvit. Teď se skutečně míří do finále a já snad vybouchnou napětím a očekáváním.

Luigi1
05.06.2021 5 z 5

Moc pěkné opět jsem si krásně početl


kacaav
06.01.2021 4 z 5

přijde mi, že celá trilogie by se dala shrnout do jednoho dílu, bylo tam totiž pár výplňových scén. Ale jinak dobrý příběh.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Heretik 3 - Návrat v seznamech

v Přečtených56x
v Doporučených1x
v Knihotéce66x
v Chystám se číst24x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech3x

Autoři knihy

Sean Williams
australská, 1967
Shane Dix
velšská, 1960