Srdce nemá vrásky přehled

Srdce nemá vrásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534792/bmid_srdce-nema-vrasky-65fd8c48b5143.jpg 4 27 27

S hlavní hrdinkou Blankou se setkáváme v září roku 2021. Již pár měsíců si v Kalábrii žije svůj italský sen se vším, co k němu patří. Nechybí křišťálové moře, výhled na Stromboli, báječné jídlo a pohledný Ital - osudový muž, který se nebojí plánovat s Blankou společnou budoucnost. A to i navzdory jejich sedmnáctiletému věkovému rozdílu. Zasáhne do Agostinova rozhodnutí jeho tradičně smýšlející katolická rodina, pro kterou je manželství posvátné? Poznamená jejich vztah přesun do italských Dolomit? Nechte se vtáhnout do příběhu, ve kterém se opět setkáte s Agostinem, Annou, Rózou, signorou Domenicou a dalšími postavami, které vás provázely knihou Láska ve špičce italské boty.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Srdce nemá vrásky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

lucifess
22.07.2024 5 z 5

Ideální letní čtení. Už trošku více červená knihovna, ale i tak jsem spokojená a knihu doporučuji k přečtení. Tím, že se jedná o autobiografii, tak vlastně mohu autorce závidět a tleskat. Po nepříliš "úspěšném" životním období, ve vyšším středním věku, najít odvahu, odejít z nespokojeného vztahu a být otevřená novým příležitostem. A najít pak svou spřízněnou duši, lásku a žít svůj sen, o kterém celý život snila.... co může být víc?!

Mojepočteníčko
20.07.2024 4 z 5

Srdce nemá vrásky! Má jizvy, ale vrásky nemá a na lásku není nikdy staré!
Tak pod tohle se s chutí podepíšu milé dámy! Co vy :)?

Když se mrknete na instagramový profil Blanky Malé, spatříte nejenom krásnou a sympatickou ženu, ale také skvělou vypravěčku. Přečetla jsem obě její knížky a soudím, že si to s klidem můžu dovolit tvrdit.

Pokud jste četli Lásku ve špičce italské boty (a já doufám, že jo), pak vězte, že i tentokrát se setkáte s hlavní hrdinkou Blankou a její osudovou láskou - pohledným, Agostinem.
Budete s nimi cestovat, vdechovat vůni moře, ochutnávat znamenité pokrmy, sklízet úrodu, prožívat silné okamžiky nebo dělat nepříliš snadná, zato nutná rozhodnutí.

Příběh je protkaný jednoduchými ilustracemi, které text krásně doplňují a nechybí ani spousta tradičních italských receptů.

Bylo to skvělé, letní, oddechové a velmi inspirativní čtení. Doporučuji :)


Jane2016
15.06.2024 4 z 5

Blanka Malá, spisovatelka, od které jsem v minulosti přečetla knihu s názvem „Láska ve špičce italské boty“. Pamatuju si ještě dnes, jak mě kniha bavila a čtení mi utíkalo opravdu rychle. Takže, když jsem se dozvěděla, že autorce vyšla nová kniha, pustila jsem se do čtení.

A tento díl mě do sebe dokázal vtáhnout stejně jako ten předchozí. Autorce nechybí nakažlivý smysl pro humor, trefné přirovnání a charisma. Styl vyprávění mi sedl jako ulitý a během pár hodin jsem dočítala poslední kapitolu.

Tchyně je děsivá postava knihy! Každopádně mě bavily autorčino občasné „popichování“.

V knize najdete nejen zajímavý příběh, ale i spoustu receptů! Například na Kalábrijské lilkové kuličky, Bramborové krokety, Penne s pistáciovým krémem či dort na pánvi s karamelizovanými fíky! Tyto recepty mě moc zaujaly a chystám se některý z nich v blízké budoucnosti vyzkoušet!

Sečteno podtrženo, knihu Vám musím vřele doporučit! A stejně tak „Lásku ve špičce italské boty“, kterou autorka napsala.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Žebříček nejprodávanějších knih (21. týden)

29.05.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Srdce nemá vrásky v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených37x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených2x
v Knihotéce58x
v Chystám se číst41x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech2x

Autorovy další knížky

Blanka Malá
česká, 1965
2023  74%Láska ve špičce italské boty
2024  87%Srdce nemá vrásky