Správní řád s výkladovými poznámkami a vybranou judikaturou přehled

Správní řád s výkladovými poznámkami a vybranou judikaturou
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/180380/spravni-rad-s-vykladovymi-poznamkami-a-vybranou-judikaturou-180380.jpg 4 1 1

Zákon č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění účinném k 1. 7. 2012 doplněný výkladovými poznámkami a vybranou judikaturou.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Správní řád s výkladovými poznámkami a vybranou judikaturou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

d.p.
09.01.2018 4 z 5

Ke zkoušce ze správního práva se jedná o dobrého pomocníka. Trochu zklamaný jsem byl z ledabylých komentářů u některých ustanovení. Zejména u některých částí správního řádu, které mi přijdou jako jedny z nejsložitějších a které mi byly nejvíce nesrozumitelné, nebo které odkazovaly na největší počty obecných a zvláštních ustanovení jsem očekával informační shrnutí, co daná ustanovení obsahují. Namísto toho jsem se dočkal 3 odstavců o tom, že správní orgán postupuje podle této části, jak hovoří toto komentované ustanovení. Nevím, proč to tak autor udělal, ale dle mého názoru si tím pošramotil jinak celkem vydařenou knihu nádechem uspěchanosti a nedotaženosti. Pokud bych byl profesionál v oblasti správního práva a správní řád mě živil, asi bych ale přece jen sáhl po konkurenci, která má knihu sice dražší, ale zároveň o mnoho propracovanější.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Správní řád s výkladovými poznámkami a vybranou judikaturou v seznamech

v Přečtených1x
v Knihotéce1x