Nelži mi přehled

Nelži mi https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421933/bmid_nelzi-mi-GTi-421933.jpg 4 115 115

Sleduj mě / Sleduj ma série

< 2. díl

Láska. Posedlost. Žárlivost. Vražda. Nikdo nemá nejmenší ponětí, co se stalo popové hvězdě Ericu Thornovi. Jeho Twitter je zmražený. Mobilní telefon se našel rozbitý a zakrvácený ve sněhu. Fanynka Tessa zná pravdu. Ke své posedlosti Ericem se ale nehodlá vracet a k Twiteru už vůbec ne. Ale co Snapchat… mohl by být bezpečnější? Po měsících, kdy se Tessa snažila splynout s davem, musí konečně čelit své minulosti. Jenomže zatímco sedí ve výslechové místnosti, všechny její odpovědi plodí jen další otázky… Pokračování úspěšného YA thrilleru z prostředí sociálních sítí – Sleduj mě.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

Tell Me No Lies , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nelži mi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (28)

SáraR.
02.04.2024 4 z 5

První díl byl za mě určitě lepší, bylo to více napínavé. Druhý díl mi přišel takový dost nijaký. Pořád se opakovalo to samé dokola. Asi by to šlo trošku zúžit a udělat jednu tlustší knihu třeba na 400 stran. Jinak, příběhově to rozhodně odpovídá wattpadu. Postavy jsou dost přehnané a ne úplně reálné. Ze začátku mi přišlo zajímavé, že si autorka vybrala postavu zrovna takového typu, ale jakmile se ukázalo, že vlastně každá postava v knize trpí nějakou poruchou, bylo to už docela otravné. Mám velmi rozporuplné pocity, ale za Ericovu roztomilost přidávám hvězdu navíc. ;)

stelka_knihomol
28.05.2023 4 z 5

Jakože první díl byl asi lepší no. Každopádně líbil se mi příběh, to bylo vážně napínavé a bavilo mě to. Ale prostě na mě byla Tessa až moc čistá. Vždyť už jí bylo kolik, 19? Její mamka byla taky trošku mimo realitu, ale co já vím. Jinak jo, líbilo se mi to, přečteno za pár dní.


Sixtinka144
19.05.2023 4 z 5

Kniha se mi pod ruku dostala skoro "omylem", a nic jsem o ní nevěděla. Vtipné je, že až teď, když píšu tuhle recenzi jsem zjistila, že toto je druhý díl. Celou dobu jsem si myslela, že se jedná o stand-alone knihu, takže jsem docela překvapená. Musím uznat, že příběh je velmi dobře napsaný, takže jsem se začetla hned a nepřipadalo mi, že by mi chyběla část informací z předešlého dílu. Příběh je docela originální, líbí se mi, jak jsou zde rozebírané nemoci hlavní hrdinky. Taky konverzace na sociálních sítích v knihách oceňuji. Říkala jsem si, že je příběh dost urychlený, ale možná to bylo způsobené tím, že jsem nečetla ten první díl. Některé pasáže jsou dost neuvěřitelné, což trochu kazí celý dojem. Nejspíš si někdy přečtu i první díl a uvidím, jestli mi "Nelži mi" bude dávat větší smysl.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (5. týden)

26.01.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nelži mi v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených149x
ve Čtenářské výzvě36x
v Doporučených5x
v Knihotéce159x
v Chystám se číst89x
v Chci si koupit30x
v dalších seznamech4x