Hrátky v zákulisí přehled

Hrátky v zákulisí
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517910/bmid_hratky-v-zakulisi-mmh-517910.png 4 84 84

Sinners na turné série

1. díl

Pět úžasných mužů, jedna sexy žena a zákulisí kapely... Když Brian Sinclair, hlavní skladatel a kytarista nejžhavější metalové kapely na scéně, ztratí tvůrčí jiskru, bude zapotřebí nocí plných přímo hříšné vášně, aby uvolnil svou nahromaděnou genialitu... Když se psycholožka Myrna Evansová vydá na turné s kapelou Sinners, snaží se ji svést každý člen kapely. Ale Brian je jediný, kterého chce dostat do svých rukou... Potom divoké a šokující chování obou milenců vyžene celou skupinu k novým výšinám slávy... a hříchu.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ocelot
Originální název:

Backstage Pass , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hrátky v zákulisí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (28)

Mojepočteníčko
20.07.2024 4 z 5

Erotické romány byste u mě v knihovně asi hledali jen těžko. To ovšem vůbec neznamená, že se jim vyhýbám. Ráda si je půjčím, ráda je vyzkouším, ráda si je nechám doporučit. Taky mě dost baví počítat, na kolik stránek se taková erotická scéna dá vůbec napsat. No...smekám :D

Hrátky v zákulisí si dokonce nechávám. Hned vám vysvětlím proč :)

Velmi stručně - Myrna je vysokoškolskou profesorkou. Vyučuje psychologii sexuálního chování a dopomáhá si k tomu kytarovými riffy. Brian je členem rockové kapely a na kytaru hraje zatraceně dobře. Bingo! Máme ústřední dvojici celého románu :)

Líbil se mi vztah mezi Myrnou a Brianem. Jasně - na jedné straně profesorka, na druhý člen slavné skupiny; tam ten společenský nepoměr trochu je. Myrna ale rozhodně není žádná ukňouraná princezna plná vnitřních rozporů, věčně toužící po nedosažitelném. Je sebevědomá, lidská, má smysl pro humor a chybuje stejně jako každý. Brian je frajírek, díky kterému rádi zanedbáte své povinnosti. Dokáže se úplně zbytečně urazit, ale zároveň s tím v něm dřímá empatie, citlivost, potřeba chránit a chlapáctví s velkým CH :)

Neméně příjemný byl fakt, že ačkoliv se Myrně do nového vztahu občas promítla nepěkná zkušenost z minulosti, zbytečně se v ní nebabrala. Takže žádné, opakující se rozsáhlé vnitřní monology se nekonaly.

Nadšená jsem byla i z Myrnina psychologického výzkumu - na tom teda sakra něco bylo :)!

Čtivý, dráždivý, plný muziky, vášnivýho sexu a pěknejch chlapů.

A úplně na závěr můžu vypíchnou drobný přesah - rodinné vztahy, partnerské vztahy, vliv popularity na běžný i soukromý život.

Doporučuju!

Ála1968
03.07.2024 4 z 5

Tak nevím, jsem taková rozpolcená. Mě nevadí sex v příběhu,o tom je přece erotický příběh,ale v tom je právě problém, musí to být PŘÍBĚH.Tady mi to nějak vázlo.Bylo tam hodně sexu a já spíše čekala, že to bude o klucích z kapely.A popravdě Myrna mi moc sympatická taky dvakrát nebyla


Eliska107107
09.06.2024 4 z 5

Jo, docela hezké to bylo. Přečetla jsem to opravdu rychle. Konečně kniha, kdy je tam trochu rozmanitost v oblasti sexu. Je to odvážné, ale mně se to tak líbí. Navíc jsem nemusela čekat čtřečtvrtě knihy až k něčemu dojde.;-) Komu vadí hodně sexu, neměl by sahat po erotické knize. Příběh byl jednoduchý, ale milý. Hudební prostředí je trochu míň klišé než kancelář, ale obojí mě stále baví. Na oddech nepotřebuji nic složitého.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Hrátky v zákulisí v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených94x
v Doporučených4x
v Knihotéce118x
v Chystám se číst110x
v Chci si koupit30x

Autorovy knížky

2023  82%Hrátky v zákulisí