Setkání v soumraku přehled

Setkání v soumraku https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460612/bmid_setkani-v-soumraku-Ju4-460612.jpg 4 65 65

Po rozchodu s nevěrným přítelem se Rebecca rozhodne začít nový život na anglickém venkově. Od prvního dne má pocit, že v pronajatém domě není sama. Je možné, aby byl ve starobylých zdech uvězněný duch bývalého majitele? Dívka se pouští do nebezpečného pátrání po zapomenuté tragédii a touží, aby minulost sídla nikdy neodhalila.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Setkání v soumraku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (35)

MAU256
12.05.2024 5 z 5

Zajímavý romantický příběh s trochou duchařiny. Líbil se mi námět i jak to nakonec autorka zakončila - sice byl, jak zmiňuje v komentáři "Val", konec lehce uspěchaný, ale geniální. Jsem ráda, že jsem díky komentářům došla v knihovně do poličky, na které se tato kniha ukrývala.

Val
29.02.2024 5 z 5

Ano , možná lehce naivní a možná ne úplně dotažené, ale za mě ano .
Romantická duchařina s hlavním hrdinou, který vás přitahuje i ze stránek knížky. Konec lehce uspěchaný, ale geniální. Za mě super :-)


monika0181
07.12.2023 4 z 5

Nejsem častým čtenářem českých autorů, ale čas od času po nějaké knize sáhnu. A tady to byl dobrý výběr. Tajemný příběh s neuvěřitelným zvratem v poslední větě knihy. Jsem fascinována. Příběh je pěkný, svižně psaný, zajímavý. Bohužel, co naprosto selhalo, jsou beta čtenáři a korektor. V knize je několik faktických chyb, které měly být při čtení odhaleny. Kniha není dělená na kapitoly, bylo by vhodné aspoň dbát na odstavce a odsazení. Četla jsem řádně koupenou eknihu a byla to na grafickou úpravu opravdu dost katastrofa a komplikovalo to čtení. Ale za mě spokojenost, jdu do další knihy autorky.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (44. týden)

25.10.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Setkání v soumraku v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených67x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených9x
v Knihotéce105x
v Chystám se číst40x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech3x