Setkání přehled

Setkání https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/510078/bmid_setkani-uIN-510078.jpg 4 36 36

Chtěli jste vědět, jak se měl po skončení knihy Bastian? Zda Tristan zůstal s Mikem nebo jestli králíček nakonec vyrostl? Od toho je tu nová kniha povídek, která byla napsána přímo na přání čtenářů.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Setkání. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

LucySmile
31.12.2023 5 z 5

Skvělé doplnění předchozích knih. Jen mi stále chybí kniha Na krev, kterou nemůžu sehnat :/

JitulHa
10.09.2023 4 z 5

Setkání je soubor povídek, kde se tedy přirozeně setkáváme se všemi hrdiny z autorčiných doposud vydaných knih. A byl to vážně skvělý nostalgický výlet!
Na krev: jediná kniha od autorky, kterou jsem ještě nečetla. Nicméně povídkám jsem neodolala a přečtené je mám, byť jsem si tím vlastně prozradila celý děj, ale co už. Co říci více, ten příběh je zkrátka jedno ohromné tabu!!
Bunny: tahle kniha mě bavila od začátku až do konce. Proto ani u povídek tomu nemohlo být jinak. Rush je úžasná postava se vším všudy.
Trochu víc: Evan společně s Danem jsou moji vůbec nejoblíbenější hrdinové, co se týče tohohle univerza. Hrozně mě baví, jak jsou každý úplně jiný a neskutečně se doplňují. Jejich povídky jsem uvítala s patřičnou dávkou nadšení. Prostě zase další střípky ze života téhle dvojky, paráda!
Trochu dál, Trochu moc: asi takto - Mike je Mike, ten už jiný nebude. Takový neskutečný mrzout a přesto ho máme rádi, přesně jaký je.
V pasti: zřejmě úplně všichni čtenáři byli nejvíce zvědaví na povídky vztahující se právě k této knize, jakože co si budem... Byla zde ale pouze jedna jediná, která navíc byla na webu autorky k přečtení dávno před vydáním tohoto souboru povídek. To má být nějaký vtip??! Nebo se skutečně ještě dočkáme samostatného pokračování???
Zrcadlo: kniha, která mě zaujala ze všech autorčiných příběhů asi nejméně, Nebyla špatná, jen byla prostě průměrná. Nicméně povídky jako takové se povedly a byly milým doplňkem celého předchozího děje.
Závěrem, jedná se o krásnou třešničku na dortu, nezbytnou pro všechny čtenáře uvedených knih.


Rainbowdreamer
12.06.2023 5 z 5

Povídková kniha známé české autorky LBGT románů. Až v průběhu čtení jsem si uvědomil, že jde o krátké příběhy navazující na předtím vydané její knihy, které jsem si ale přečetl až následně, a pak jsem se k Setkání rád vracel. Přesto jsem se v rámci možností byl schopen zorientovat a jednotlivé povídky jsem přečetl s velkou chutí. A o to více jsem byl navnaděn na přečtení i těch předchozích knížek. Jen škoda, že text neprošel pečlivější editací, je tam dost překlepů a chyb, které člověka vytrhávají z ponoření do děje.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Setkání v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených39x
v Doporučených2x
v Knihotéce61x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

homosexualita romantika LGBT, queer, LGBT+

Autorovy další knížky

Lydia Strong
česká, 1983
2016  85%Na krev
2019  82%Trochu víc
2018  87%Bunny
2020  87%Trochu moc
2019  86%Trochu dál