Scooby-Doo!: Týmovka přehled

Scooby-Doo!: Týmovka
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/312741/bmid_scooby-doo-tymovka-1-Rpn-312741.jpg 4 25 25

Scooby-Doo!: Týmovka série

1. díl

Poté, co byl ve městě zpozorován Man-Bat, po něm začíná pátrat Scooby-Doo s detektivním týmem Záhady s.r.o. Záhy zjistí, že nejsou jediní, kdo se o netvora zajímá – po jeho stopách se vydali i Batman s Robinem. Velké nadšení nastane, když naše hrdiny přizvou ke spolupráci jejich velké vzory – spolek super-detektivů známý jako Záhadologové z Gotham City. Hned na prvním společném setkání se střetnou se zákeřným Scarecrowem a Scooby tak konečně může uskutečnit svůj sen bojovat proti zločinu jako superhrdinský Zázračný pes! Se svými novými super-spolupracovníky se pak Scooby-Doo a Záhady s.r.o. dostanou do dosud nepoznaných míst, od Věže Titánů po tajemný ostrov Themyscira, kde je čekají neuvěřitelná dobrodružství!... celý text

Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , BB art
Originální název:

Scooby-Doo! Team-Up Vol. 1 , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Scooby-Doo!: Týmovka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Kuža007
17.06.2024 4 z 5

Scooby-Doo se srdcovka mého dětství, tudíž, když jsem se dozvěděl, že bude první komiks ním přeložen do češtiny, tak jsem tomu samozřejmě nemohl odolat. Jako takové odpočinkové čtení to bylo v pořádku, ale přesto jsem očekával o trošičku více. Jelikož když si vzpomenu na animovaný crossover ještě z počátku sedmdesátých let minulého stolení, tak tomuto chybí potřebný náboj a dejme tomu určité ucelenější vyšetřování případů. Raději bych bral jeden velký případ, než 6 krátkých dvacetistránkových. Přesto i tak většina těchto povídkových komiksových případů v celku ušla, konkrétně první dva a poslední dva. Zároveň vše krásně nakresleno. Na všechny postavy, hlavně Wonder Woman, se dívalo krásně. Překlad trošku slabší, ale ujde. Takže po započtení nostalgie slušně čtyři hvězdy. Byť musím uznat, že originály v angličtině, např. od DC Comics či ještě ze 70. let od Gold Key Comics mají o něco více vyšší kvalitu. Takže doufám, že do češtiny bude přeloženo i něco z tohoto sortimentu.

Ivan Kučera
19.01.2023 2 z 5

Keď som zistil, že tento komiks existuje, povedal som si, že takú koninu jednoznačne musím čítať. Predtým som mal skúsenosť s crossoverom Batmana a Ninja korytnačiek a oba boli skvelé (hovorím samozrejme o tých z pera Jamesa Tynionaa IV, nie o komikse od Matthewa K. Manninga), tak som smelo šiel aj do spojenia so Scooby-Doo. Nuž. Mala ma varovať už obálka, zjavne orientovaná na detského čitateľa. A to takého, že ozaj malého. Toto je určené hrubým odhadom tak pre deti okolo osem rokov. Presne takým štýlom je to nielen napísané, ale nanešťastie tiež nakreslené. Bavila ma sebareflexia (poukazovanie na Shaggyho a Scoobyho „inteligenciu“ a ustráchanosť, tanec batusi, Kríza nekonečných Scoobyov) a vtipná kapitola s Myronom Trošku Protivným, aspoň za to dávam 2*. Proste komiks pre deti s usmievajúcim sa Batmanom, čo hovorí za všetko. Samozrejme nesmie chýbať výchovný apel (nesúďte ľudí podľa pohlavia, ale podľa ich skutkov a povahy, najhorší je strach pre samotný strach atď.). Animovaný Scooby-Doo bol seriál môjho detstva, ale toto nezachránila ani nostalgia.


mirec88
24.12.2022 4 z 5

Veselý komiks. Deti sa potešia. A vlastne aj dospelí. Scoobyho mám rád od detstva, je to moja obľúbená postavička, tak možno nadhodnocujem, ale sedelo mi to. Na jedno prečítanie poteší a pobaví.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Scooby-Doo!: Týmovka v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených26x
v Doporučených2x
v Knihotéce11x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit1x

Štítky knihy

komiksy pro děti Batman

Autorovy další knížky

Sholly Fisch
americká
2016  70%Scooby-Doo!: Týmovka
2013  72%Superman a lidé z oceli
2014  65%Na konci času
2013  71%Neprůstřelný
2018  82%Párty! Párty!