Santiago, má lásko přehled

Santiago, má lásko
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508525/bmid_santiago-ma-lasko-63b4613f2c06f.jpg 3 46 46

Oblíbená komička na cestě k novému začátku. Když se potkají dva, kteří se k sobě hodí, vznikne z toho láska. Ale co když se potkají až po čtyřicítce, těžkých vztazích a navíc v ne úplně vhodnou chvíli? Adéla Elbel se vydává se svým partnerem Michalem Rožkem na pouť do Santiaga. Oba věří, že se cestou ukáže, jestli jejich láska nenese na zádech břemena minulosti a má dost pevné kořeny. Co řeší na pouti muž a co žena? Jak rozdílní jsme? A kde čeká naděje, že můžeme vždycky začít znovu?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Santiago, má lásko. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

Marcela52
18.06.2024 5 z 5

Kniha se mi líbila nejen jako vtipný cestopis do Santiaga, ale také jako návod jak konstruktivně řešit partnerské vztahy. Nejen při náročném putování je důležité si otevřeně sdělit, co mě na tom druhém vadí a naopak pochválit, když je důvod. Vtipné, zábavné čtení, které mě zpříjemnilo dovolenou.

S1M0NE
07.04.2024 3 z 5

Zatímco Michal se snaží o literaturu a místy se mu to i daří, Adéla se drží svého stylu jako v Době temna - psaní à la příspěvek na FB. Ale dohromady to tak nějak funguje a vlastně baví. Proč ne.


klara.franta
08.03.2024 4 z 5

Cesta do Santiaga pohledem dvou odlišných lidí. Adéla, která jde cestu už potřetí a Michal poprvé. Od začátku mě jejich cestování bavilo, občas nějaký ten vtípek a naprosto odlišný úhel pohledu na jednu stejnou situaci. Možná sem jen čekala víc toho soukromí, přišlo mi to chvilkama moc letmé a některé situace moc zobecněné. Jinak je to čtivá a oddychová knížka.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Všechno, co jsme ztratili, Dny rozhodnutí a další knižní novinky (10. týden)

05.03.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Santiago, má lásko v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených61x
ve Čtenářské výzvě16x
v Knihotéce33x
v Chystám se číst37x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x