Sama proti všem přehled

Sama proti všem
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/465415/bmid_sama-proti-vsem-I5R-465415.jpeg 4 315 315

Když nezbývá naděje, jen zoufalství. Když se z noční můry stane skutečnost. A není pomoci... Strhující psychothriller od Briana Freemana, spisovatele vydávaného ve 46 zemích. Stačilo pár měsíců, aby se Lise Powerové zhroutil celý svět. Úspěšná autorka bestsellerového thrilleru Sama proti všem ztratila během půl roku téměř všechny nejbližší. Teď žije sama, ukrytá v domě v lesích poblíž kanadských hranic. A právě tam se jednoho večera zničehonic objeví chlapec, který tvrdí, že ho pronásledují, a prosí ji o pomoc. Je zraněný na hlavě, nepamatuje si ani své jméno, ale ví, že se stal svědkem vraždy. Lisa se ho rozhodne chránit. Netuší, jak je to možné, ale jeho osud se v mnohém podobá hlavnímu hrdinovi jejího románu. A teď se v nebezpečí ocitají oba...... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Kalibr
Originální název:

Thief River Falls , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sama proti všem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (119)

zazvorka
01.01.2024 3 z 5

Napínavé, čtivé. Ale nelíbilo se mi závěrečné vysvětlení Lisiny situace.

bekule
20.12.2023 4 z 5

Původně jsem si chtěla půjčit tuto knihu ale v knihovně měli Dvojníka takže toho jsem četla jako prvního a četbu jsem si užila moc,konec byl překvapení.Teď když jsem se dostala konečně k Sama proti všem ,tak četba byla opět velmi napínavá a čtivá jen ten překvapivý konec byl vlastně úplně stejný jako v Dvojníkovi,takže pro mě už ne tolik překvapivý.Trošku se začínám obávat jestli to není autorova stále se opakující šablona, s další knihou si raději dám pauzu.


RMarkéta
15.12.2023 5 z 5

Tušila jsem, kam pan autor míří a pak jsem tím byla skálopevně přesvědčená. Potom to ale vzal jinam. Závěr pro mě byl velkým překvapením. Takže panu spisovateli děkuji za příjemné chvíle s touto knihou.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Sama proti všem

18.02.2021


Knižní novinky (6. týden)

07.02.2021


Citáty z knihy (23)

Dívám se na svět - na lidi, místa, na všechno - pod zorným úhlem thrillerů. Vždycky mi to šlo, už jako malé holce. Pokud jde o mě, celý můj život je o zápletkách a postavách. Někdy mě to trochu děsí.


Měla jste někdy strach z toho, že něco z vašich knih ožije?


Realitou, kterou vytváříte, lidi vzrušujete. To je podstata thrilleru, ne? Chcete, abychom si mysleli, že vaše zápletky se můžou doopravdy stát. Bylo by tak překvapivé, kdyby to někdo vzal vážně? Jiným autorům už se to přece stalo.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Sama proti všem v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených415x
ve Čtenářské výzvě66x
v Doporučených16x
v Knihotéce243x
v Chystám se číst297x
v Chci si koupit67x
v dalších seznamech3x