Spálený zimou přehled
Rooker Lindström série
1. díl
Temný příběh o nejhlubších zákoutích mysli brutálního vraha. Rooker Lindström už nemá pro co žít. Zabili mu syna, a i když pomohl vypátrat pachatele, nezbylo mu na světě nic – jen přítel alkohol, se kterým se uchýlil do odlehlé chaty v lese, aby všechno skoncoval. Ta chata patřívala jeho otci, jednomu z nejhorších sériových vrahů, a kdyby její stěny mohly vyprávět, křičely by hrůzou z toho, co se tu odehrávalo. Někdo ale nechce dopřát Rookerovi klid. Někdo začne vraždit tak jako jeho otec a u každé oběti zanechá vzkaz – pro Rookera... celý text
Originální název: The Man Burned by Winter, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spálený zimou. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 25 komentářůSouvisející novinky - Spálený zimou (0)
Kniha Spálený zimou v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 114x |
| v dalších seznamech | 2x |

88 %
78 %
Spálený zimou
Na knize jsem našla celou řadu nedostatků a přesto se mi čtení líbilo a hodnotím jako lepší průměr.
A co že to knize vytýkám? Např. klišé v podobě osamělého hlavního hrdiny s těžkým dětstvím a osobní ztrátou, kterou se snaží utopit v alkoholu. Nebo vyšetřovatelku, která je v koncích, a tak si přizve konzultanta, který všechno vyřeší. Nebo možná pachatele, který (!! Pozor spoiler!!) má přístup k informacím o případu a tak je vždy o krok napřed..
Když ale nad tímhle vším přimhouřím oči, dostala jsem místy opravdu napínavý příběh s větším počtem mrtvých žen, než je much na parapetu v horkých letních dnech. Některé detaily jejich smrtí byly trochu drastické, ale pokud nejste úplné citlivky, tak by se vám kniha mohla líbit.