Řekni, že mě miluješ přehled

Řekni, že mě miluješ https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/192672/mid_rekni-ze-me-milujes-dIa-192672.jpg 4 232 232

Malory Family série

< 5. díl >

Krásná Kelsey to nemá v životě snadné. Pak se řízením osudu ocitne na pánském večírku, kde má být prodána nejvyšší nabídce. A lord Derek Malory, který se jí ujme, netuší, že za její půvab možná zaplatí svým srdcem... Dojemný příběh mimořádně oblíbené autorky!

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Say You Love Me , 1993


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Řekni, že mě miluješ. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (39)

Ewe291
10.03.2024 4 z 5

Bod uberam za obalku a vela zmetocnych veci. Inak prijemne

pip11
21.01.2024 4 z 5

Myslela jsem, že knihu ohodnotím tak max. trojkou, ale zhruba od poloviny to už bylo lepší. Konec to však zlepšil ještě výrazněji, teta Elizabeth a Regina byly skvělé.


Senza Jenka
30.08.2023 5 z 5

(SPOILER) To bylo táák romantické - ach.
Vztah začal sice velmi nestandardně, ale nebylo tam nic z trochu vynuceného svádění jiných dílů této série. Derek zabloudil na dražbu víceméně náhodou a protože už na vlastní oči viděl, co Ashford ženám dělá, přeplatí jeho nabídku a Kelsey si odveze sám. Oproti jiným členům své rodiny je ochoten si přiznat, že se zamiloval a chce si ji vzít, i kdyby měl sňatkem s vydržovanou ženou rozpoutat skandál, kterým se jinak pečlivě vyhýbá.
Kelsey byla naopak poněkud naivní - za prvé tím, že neřekla nic tetě (i když to ještě chápu), za druhé tím, že byla ochotná svěřit svému nespolehlivému strýci celý obnos získaný dražbou - já bych minimálně trvala na tom, že všechno, co nepadne na dluhy, dostane teta a sestra a on na to nesáhne. Koneckonců zejména o ty dvě jí přece celou dobu šlo. A také tím, že věřila v naprosté zmizení z jejich života. To bylo HODNĚ naivní, obzvláště když si ani nezměnila jméno.
Líbily se mi zvraty v ději, díky kterým mu nepadla do postele hned na prvních stránkách a příběh získal na zajímavosti. Velké plus za konečně opravdu akční a napínavou vložku v podobě únosu zvrhlíkem. A za tetu Elizabeth - to, jak nakráčela do salonu v Harvestonu bylo skvělé.
Tentokrát milostivě přehlédnu mizerný pravopis i stylistiku a ignoraci (opět) překladů předchozích dílů.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Řekni, že mě miluješ v seznamech

v Přečtených364x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených14x
v Knihotéce167x
v Chystám se číst37x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech2x