Půlnoc je osamělé místo přehled

Půlnoc je osamělé místo https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/115063/bmid_pulnoc-je-osamele-misto-7Qp-115063.jpg 4 421 421

Osamělý domek na divokém pobřeží Essexu se stal dočasným azylem mladé londýnské spisovatelky Kate, která tu chce nalézt ztracenou duševní rovnováhu po rozchodu s milencem. Náhodný objev antického hrobu v přímořských dunách však vyvolá duchy pohřbených a nesmrtelná síla jejich tužeb i nenávisti začne znovu působit. Ohrožená Kate i její místní přátelé čelí nebezpečí společnými silami. Zdá se, že řešením věčného tématu milostného trojúhelníku je i po staletích nezištná láska.... celý text

Literatura světová Historické romány
Vydáno: , Brána
Originální název:

Midnight is a lonely place , 1994


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Půlnoc je osamělé místo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (75)

zuzi9
22.02.2024 3 z 5

Tato kniha je za mě slabší, děj mě nepohltil jako jiné knihy od této autorky. Ale na druhou stranu jsem chtěla vědět, jak kniha skončí. Konec byl takový rychlý, dala bych mu větší prostor.

Za mě mohu doporučit spíš knihy Žila jsem již před staletími nebo Strom duchů.

Kat9
21.08.2023 3 z 5

(SPOILER) Tato kniha nesplnila má očekávání. Začátek vypadal dost slibně, ovšem potom mě začalo iritovat, jak se všichni snažili pořád vymotat z místa a stále selhávali. Také jsem doufala, že minulost bude mnohem více rozepsaná, podobně jako v Lady of Hay. A že ten příběh z minulosti nebude tak prostý. No a konec byl také dost nejasný. Ale kniha měla i silné okamžiky, jako třeba popis toho, jak byl Nion vylosován při rituálu, nebo jak umíral Roger. Zaujaly mě i knihy, které Kate psala. Docela ráda bych si je přečetla i ve skutečnosti.


M.M.Wilweber
16.08.2023 3 z 5

Do půlky jsem se do knížky vyloženě nutila, ale pak se děj rozjel tak, že jsem knihu doslova zhltala během 2 dnů. Ale upřímně nevím, jestli bych sáhla po další knize od autorky.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (29. týden)

14.07.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Půlnoc je osamělé místo v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených727x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených36x
v Knihotéce282x
v Chystám se číst132x
v Chci si koupit23x
v dalších seznamech3x