Proč bychom se netěšili aneb Jak se držet nad vodou přehled

Proč bychom se netěšili aneb Jak se držet nad vodou
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210658/bmid_proc-bychom-se-netesili-aneb-jak-se-Efp-210658.png 4 152 152

Vodáci série

< 3. díl >

Třetí díl dnes již kultovní vodácko-horácké trilogie Proč bychom se nepotili, Proč bychom se netopili. Po řádce let jsou Bongo, Keny, Sumec, Lucie a další z party opět spolu. Ilustroval Adolf Born.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Proč bychom se netěšili aneb Jak se držet nad vodou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

konicekbily
11.12.2023 4 z 5

Vodáci po xxxx letech, jsou hodně dospělí, mají své povinnosti, ale pospolitost party je velký závazek a tak je autor vyslal na závěrečná dobrodružství. Pro mne hezká kniha, která oživuje mé vzpomínky na mládí s pádlem a případně s pohorkami na nohou. A na kamarády, někteří už vyrazili na nekonečný vandr, či odjeli peřejemi do věčných vod.

RoBertino27
15.12.2022 4 z 5

Nelze vstoupit třikrát do téže řeky, třebaže vodácká tématika se opět vrátila. Nicméně pořád si autor zachovává svůj styl a na rozdíl od některých odsuzujících PCW mi přišel tento počin jako celkem humorný... To je ale nejspíš otázka vkusu každého z nás. Dvě první knížky asi těžko něco překoná, ale v případě "těšení" rozhodně nejde o zásadní odstup.


DuncanIdaho
17.03.2022 5 z 5

Na lodě bych já nešel, ale knihy z vodácké série pana Šmída čtu rád. I o této platí, že nesrší vtipem, ale knihou se prolíná jemný humor, který je občas okořeněn opravdu ftipnými situacemi.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Proč bychom se netěšili aneb Jak se držet nad vodou v seznamech

v Přečtených256x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených13x
v Knihotéce119x
v Chystám se číst17x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech2x