Mrtví nikam neutečou přehled

Mrtví nikam neutečou
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/315829/bmid_mrtvi-nikam-neutecou-Kvk-315829.jpg 4 28 28

Případy dr. Watsona série

< 2. díl >

Temné stíny první světové války v idylické krajině anglického venkova... Po návratu z první linie doktor Watson bojuje s démony války ve vlastní mysli. Prožité hrůzy ho pronásledují ve snech. Stejně jako tisíce dalších se nedokáže vyrovnat s peklem, jímž si prošel. Svou zkušenost se rozhodně využít a pomoci stále narůstajícímu počtu mužů trpících psychickými problémy. Kdesi ve střeženém koutu Anglie na něj čeká další pacient. Muž, který jako jediný přežil nehodu opředenou tajemstvím. Sedm vojáků zemřelo, on zešílel a není schopen slova. Na jeho výpovědi však závisí osud celého projektu, jenž by mohl zvrátit válku ve prospěch Anglie. A v Anglii žije pouze jeden lékař, který by mohl celou záhadu rozřešit. Doktor Watson se znovu pouští do nebezpečného dobrodružství, při němž se ukáže, že ve válce se nepřítel může objevit na obou stranách fronty.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrtví nikam neutečou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

michaela2338
14.02.2021 3 z 5

Po knize jsem sáhla po přečtení prvního dílu. Těšila jsem se ze stylu vyprávění i z faktu, že se zrodil Watson, kterému to také obstojně myslí. Jen se mi úplně nezamlouvá, když je z tohoto staříka hrdina akční.

stejsdan
16.06.2020 4 z 5

Historickou detektivku jsem delší dobu nečetla, tak jsem se docela těšila. Bylo to náročnější čtení, hlavně ty dějové odbočky, ale Watson s Holmesem nezklamali, časem asi půjdu do další knížky, ale tuhle musím chvilku trávit. A konec se mi líbil hodně.


Regger
20.07.2019 5 z 5

Milé setkání se starými známými ve strašnou dobu. V tomto díle i s Holmesem. Povedená série. Už se chystám na pokračování.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mrtví nikam neutečou v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených37x
ve Čtenářské výzvě6x
v Knihotéce32x
v Chystám se číst20x
v Chci si koupit5x