Prízrak útočí přehled
Thomas Brezina
Případ pro Tebe a Klub Tygrů / Prípad pre Teba a Tigrí tím série
Strašidlá a príšery, traste sa, prichádza Tigrí tím! Jeho členovia sa aj tentoraz poriadne zapotia. V žrebčinci vyčíňa tajuplný prízrak. O čo mu ide a prečo je jeden kôň zrazu oholený? Ďalší nezvyčajný prípad pre Patrika, Beu, Luka a pre teba a tvoju superlupu.
Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 2009 , Fragment (ČR)Originální název:
Der Pferde-Poltergeist, 1995
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prízrak útočí. Přihlašte se a napište ho.
Opět nostalgie - z mé malé dětské knihovničky. Parta malých, ale mazaných dětí má další případ! Když zmizí vzácný kůň pouští se parta do vyšetřování. Můžou za zmizení opravdu duchové?
Starší vydání pod názvem Případ pro tebe a Tygří partu - Poltergeist bylo daleko lepší. Kvůli zjednodušení ubylo několik pěkných úkolů - předtím jste mohli např. vyluštit podle vlajkové abecedy spolu s Lukem zprávu, kterou posílala Elena do hřebčína pomocí signálů s baterkami. Taky se mi zdá, že je popletený obrázek u komplice hlavního padoucha v hřebčíně, takže se nedá správně uhádnout, kdo to je. Byl jsem teda z tohohle dílu trošku zklamaný. Celá série je ale jinak moc dobrá.
Kniha Prízrak útočí v seznamech
2008 | Kočičí holka |
2009 | Chrám hromů |
2008 | Dotek anděla |
2007 | Škola hrůzy |
2009 | Princezna Viktorie |
Krásné ilustrace, jeden úkol ubil v nové verzi ve starém vydání Případ pro tebe a tygří partu se mohla řešit i zpráva s Lukem, kterou posílala Elena baterkami do hřebčína.