Překroč svůj stín přehled

Překroč svůj stín https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/180712/prekroc-svuj-stin-pr.jpg 4 927 927

Překroč svůj stín série

1. díl >

Nikdo neví, co se stalo té noci, kdy se z Echo Emersonové, populární holky, stal outsider s podivnými jizvami na rukou, o kterých si špitá celá škola. Dokonce ani Echo nezná celou pravdu, co se té strašlivé noci odehrálo. Ale byla by moc ráda, kdyby se vše vrátilo k normálu. Ovšem když se v jejím životě zjeví Noah Hutchins, hezoun v černé kožené bundě, co holky vlastně jen využívá, její svět se obrátí vzhůru nohama takovým způsobem, že si to ani v nejdivočejších snech nedovedla představit. Noah jí totiž rozumí. A pomůže jí najít odpovědi. Přitom by neměli mít vůbec nic společného. A se všemi těmi tajemstvími, která v sobě oba nesou, je v zásadě nemožné, aby byli spolu. Přesto nedovedou potlačit vzájemnou přitažlivost. A Echo se ptá sama sebe, jak daleko může zajít, aby překročila vlastní stín, a co všechno je ochotná riskovat pro kluka, který ji může znovu naučit, jaké to je, když člověk miluje.... celý text

Literatura světová Romány Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Pushing the Limits , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Překroč svůj stín. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (169)

moudivlacek
14.04.2024 5 z 5

Stále znovu a znovu mě takovéto příběhy dokazují, že nesmíme pohlížet na člověka, jak vypadá, ale dívat se do jeho duše.
Ne každý dává najevo, co by moc chtěl, co ho trápí a ničí. Jen ti nejsilnější z nás se dokáží smát navenek a uvnitř srdce plakat, aniž by to okolí poznalo.
Hlavní hrdinové mi byli blízcí hned od počátku, a to jsem o nich ještě vše nevěděla.
**
Ramena se jí ani nezatřásla. Jediná slza jí nestekla po tváři. Nejhorší druh pláče není ten, který může vidět každý - nářek na nárožích, trhání šatů. Ne, nejhorší je, když pláče vaše duše, a cokoli děláte, ji nemůže utěšit. Část jí zemře a stane se jizvou na té části vaší duše, která přežije. U lidí jako já a Echo duše obsahují víc zjizvené tkáně než života.
Myslím, že k tomu netřeba nic dodávat..... Knihu doporučuji.

Nathally
06.11.2023 5 z 5

Můj nejoblíbenější román do kterého jsem se ihned po pár stránkách zamilovala. Líbilo se mi, že to bylo psané ze dvou pohledů a umožnilo to čtenářům odhalit myšlenky obou hrdinů.


Johanka1956
20.10.2023 4 z 5

Echo Emersonová a Noah Hutchins, dva protiklady střídavě v jednotlivých kapitolách vypráví své příhody, dojmy, pocity ve vztahu k tomu druhému. Postupně se odkrývají jejich osudy a snahy vzájemné pomoci. Příjemné čtení i když v některých okamžicích trochu zdlouhavé.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Překroč svůj stín v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených1 401x
ve Čtenářské výzvě29x
v Doporučených119x
v Knihotéce339x
v Chystám se číst415x
v Chci si koupit67x
v dalších seznamech17x