Prázdniny v Tanapu přehled

Prázdniny v Tanapu
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/53115/mid_prazdniny-v-tanapu-53115.jpg 4 4 4

Dětský román z prostředí mezinárodního pionýrského tábora rozehrává děj kolem citlivé dívky z učitelské rodiny. Hrdinka prožívá řadu příhod, poznává horskou přírodu, sžívá se s dětmi nejen z Čech, Moravy a Slovenska, ale i zPolska, Francie a odjinud a přes několik příběhů dívek, které pro válku nebo rodinný rozvrat nepoznaly štěstí, citově a myšlenkově dospívá.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prázdniny v Tanapu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

Monika1717
18.08.2020 5 z 5

Knihu jsem přečetla kdysi dávno. A ted na mě vykoukla z knihobudky. Přečetla jsem ji za jeden večer a poslala zase dal, ať potěší zase někoho jiného.

Damato
16.10.2017 5 z 5

Další ztracený poklad z půdy - pamatuji, jak jsem ji o prázdninách dostala od babičky a nedala ji pár let z ruky. Nezapomněla jsem na ni, jen se mi ztratila z obzoru- a věta mého partnera- a kdy budeme za chvilku bydlet, když všechny knihy z půdy přestěhuješ do našeho 3+1? mě nechala naprosto klidnou, neboť chudák neví, že když on si včera užíval na Spartě na živo fotbal , já se na živo kochala v Ikee a ty zabalené balíky v autě je naše nová knihovna - jen čekám, až najdu vhodný čas, kdy ji sestavím. Ale tahle kniha tam prostě chybět nemůže.


decemlineata
22.01.2016

Jako dítě jsem tu knížku četla opakovaně

všechny komentáře

Související novinky (1)

355 knižních tipů na téma prázdnin

04.07.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Prázdniny v Tanapu v seznamech

v Přečtených6x
v Knihotéce3x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit1x