Prázdniny v Tanapu

Prázdniny v Tanapu https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/53115/mid_prazdniny-v-tanapu-53115.jpg 4 4 4

Dětský román z prostředí mezinárodního pionýrského tábora rozehrává děj kolem citlivé dívky z učitelské rodiny. Hrdinka prožívá řadu příhod, poznává horskou přírodu, sžívá se s dětmi nejen z Čech, Moravy a Slovenska, ale i zPolska, Francie a odjinud a přes několik příběhů dívek, které pro válku nebo rodinný rozvrat nepoznaly štěstí, citově a myšlenkově dospívá.... celý text

Přidat komentář

Monika1717
18.08.2020 5 z 5

Knihu jsem přečetla kdysi dávno. A ted na mě vykoukla z knihobudky. Přečetla jsem ji za jeden večer a poslala zase dal, ať potěší zase někoho jiného.

Damato
16.10.2017 5 z 5

Další ztracený poklad z půdy - pamatuji, jak jsem ji o prázdninách dostala od babičky a nedala ji pár let z ruky. Nezapomněla jsem na ni, jen se mi ztratila z obzoru- a věta mého partnera- a kdy budeme za chvilku bydlet, když všechny knihy z půdy přestěhuješ do našeho 3+1? mě nechala naprosto klidnou, neboť chudák neví, že když on si včera užíval na Spartě na živo fotbal , já se na živo kochala v Ikee a ty zabalené balíky v autě je naše nová knihovna - jen čekám, až najdu vhodný čas, kdy ji sestavím. Ale tahle kniha tam prostě chybět nemůže.


decemlineata
22.01.2016

Jako dítě jsem tu knížku četla opakovaně