Všichni mrtví přehled

Všichni mrtví https://www.databazeknih.cz/img/books/61_/61619/bmid_vsichni-mrtvi-igJ-61619.jpg 4 233 233

Pravá krev série

< 7. díl >

Sookie je pro své mimořádné schopnosti přizvána na vrcholný sněm upírů, aby pomohla při soudu s královnou louisianských upírů, která je obviněna z vraždy. Sookie ví, že je královna nevinná, ale situace se komplikuje dalšími násilnostmi, a Sookin detektivní um je postaven před největší zkoušku..

Horory Romány Fantasy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

All Together Dead , 2007


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všichni mrtví. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (24)

NicaCola
14.01.2024 2 z 5

Navzdory hodnocení tohle pro mě byla zatím nejhorší kniha série. Byla zde spousta postav, které byly pro čtenáře nezajímavé a pro příběh knihy zcela zbytečné. Až jsem si v polovině knihy myslela, že si snad udělám seznam postav, jak jsem se v nich ztrácela. Čekala jsem trošku víc romantických scén

Zuzka_Zuu
28.07.2022 5 z 5

(SPOILER) Parádní díl, detektivní zápletka byla skvělá a napětí mezi Ericem a Sookii taky, pořád doufám, že jim to vyjde a budou spolu. Tentokrát se v porovnání se seriálem liší všechno, kde je v seriálu konference na Rhodes? Kde je tygr Quinn? Amelie? A spousta dalších... Dostávám se do bodu, kdy porovnání končí a knížky mě baví víc než seriál i když postavy už "bohužel" v hlavě vidím, jako ty seriálové. Jsem strašně ráda, že to s Billem skončilo, ani v seriálu jsem z něj nebyla nadšená, zatímco Eric a jeho ztvárnění Alexandera Skarsgarda mi v hlavě zůstalo doteď.


Gabux
27.07.2021 5 z 5

#rereading

Já mám tenhle díl asi ze všech nejradši. Sookie v tomhle díle zamíří na velkou upíří akci, která je plná králů a královen a veškerý děj se tedy tentokrát točí jen kolem upírů.

Je tu dost nových postav a staré postavy ukazují svou pravou povahu. Nastanou zde i dva velké zlomy, které zásadně ovlivní vývoj budoucího děje. Obecně ubylo milostného škádlení a sexu a přibyla opravdová akce. Přesto kniha stále zůstává odpočinkovou.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Všichni mrtví v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených434x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených9x
v Knihotéce186x
v Chystám se číst57x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech5x