Poslední song přehled

Poslední song https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500611/bmid_posledni-song-WHT-500611.jpeg 4 244 244

Poslední... série

1. díl >

Riley má jen jeden sen – stát na prknech slavné Broadwaye. Navzdory usilovné práci a obcházení konkurzů ale zatím dosáhla jen toho, že pracuje jako servírka v bistru prestižní hudební školy. Tam se seznámí s Julianem, známou rockovou hvězdou. A přestože se chce soustředit na svou kariéru, najednou se její dosavadní svět obrátí vzhůru nohama. Také Julian je pevně rozhodnutý držet si Riley od těla. Zapřisáhl se, že si nikdy znovu nezačne s holkou, která sama touží po tom stát na jevišti. Společná láska k muzice je přesto svede dohromady. Jakmile se však jejich vztah dostane na veřejnost, začne mít trhliny a Riley pochopí, že život v záři reflektorů má i své stinné stránky...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)
Originální název:

One Last Song , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední song. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (75)

eliska2126
09.05.2024 3 z 5

Poslední song vypráví příběh Riley, která se přestěhovala do New Yorku, aby si splnila sen stát na prknech na Broadwayi, a Juliana, který už naopak v záři reflektorů je jako člen čím dál slavnější kapely. Jak už jistě obálka napovídá jedná se o romantický příběh a určitě čekáte, že se tihle dva dají dohromady.

Za mě to byl opravdu fajn příběh, ale ničím extra mě neuchvátil. Hlavní hrdinka mi bohužel ze začátku připadala jako strašná fňukna, protože neustále snila o tom, jak ji na nějakém castingu nabídnou roli, ale potom, když telefonovala se svým bratrem, tak přiznala, že nechodí nikam ani na zpěv ani na tanec, což vzhledem k tomu, že chtěla k muzikálu a nikde ji nechtěli, tak je asi potřeba. Takže vlastně něco chtěla a zoufala si, že ji to nejde, ale ve skutečnosti spoléhala jen na svůj úžasný talent a nedělala pro to nic moc. Julian byl v fajn postava, líbila se mi tam ta backstory se Summer a celkově jeho minulost.

Kniha obsahuje taky texty písniček, které hezky dokreslují příběh. Styl psaní autorky je fajn, ale jak už jsem psala, mě ničím neuchvátil a Poslední song hodnotím spíš jako fajn průměrnou oddechovku, která stojí za přečtení, ale rereading už si nedám.

Carol1122
23.02.2024 4 z 5

Milá contemporary oddechovka s romantickou linkou krásnou obálkou a vlastně celkově super příběhem z muzikantského prostředí :) Tak nějak tuším, že možná podle toho vznikne film :D


Pája699
20.02.2024 5 z 5

(SPOILER) V první řade musím vypíchnout úžasnou obálku, která se mi strašně líbí a učarovala mě :-)

Příběh Riely a Juliana z prostřední NY byl též skvělý a četl se vlastně sám. Oba dva, pro mě byli neskutečné osobnosti. Sláva a úspěch je nezkazila a to je co říct. Naopak, mi přijde, že jim dala sílu jít dál a nevzdávat se! Za mě prostě pecka, miluju příběhy z tohoto prostřední.

Bývalá přítelkyně Juliana šla za slávou přes mrtvoly.....ta se nebála vážně ničeho.....i takto to bohužel v tomto světě chodí....pro mě ale dost smutný a v celém příběhu mě dost štvala :-D

Ráda bych si přečetla příběh kamaráda Ethana, ale čeká nás příběh Gillian......též se moc těším. Věřím, že to bude stát za to .-)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vládce džinů, Spálené mosty a další knižní novinky (33. týden)

14.08.2022


Citáty z knihy (1)

Hear my voice, From the rubble of my soul, Remains one last song


Kniha Poslední song v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených286x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených11x
v Knihotéce219x
v Chystám se číst195x
v Chci si koupit36x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

pro ženy erotika romantika kariéra rock

Autorovy další knížky

Nicole Böhm
německá, 1974
2022  83%Poslední song
2024  0%Poslední tanec