Polibek v Římě přehled

Polibek v Římě https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455125/bmid_polibek-v-rime-5Ma-455125.png 4 138 138

Polibek série

< 4. díl >

Anna tomu nemůže uvěřit: Stephen ji v letadle do Říma požádá o ruku. Ale to snad nemyslí vážně. Vždyť je jí teprve devatenáct a ještě se rozhodně nechce vázat. A tak nemá jinou možnost, než ho odmítnout. A aby toho nebylo málo, letí do Itálie jako hosti na svatbu. A ona za žádnou cenu nechce strávit několik dní v hotelovém pokoji, a tak se vypraví do centra Říma. Matteo právě naprosto zvoral nejdůležitější věc ve svém životě – fotbalový zápas, který mu měl zajistit zářnou budoucnost. A tak se jen bezcílně toulá městem. Když uvidí cizinku, která se v pekárně bez znalosti jediného italského slova snaží nakoupit velice specifický druh pečiva, nabídne jí pomoc. A tak Anna a Matteo společně vyrazí na výpravu městem lásky.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: ekniha , CooBoo
Originální název:

Kiss me in Rome , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polibek v Římě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (35)

mia.com
30.11.2023 2 z 5

Bohuzel jsem se nepodivala, ze to ma nejake lehke poradi, takze tuhle jsem cetla jako prvni. No co uz. Kazdopadne je to takova velice prumerna nebo spise podprumerna oddechovka, ktera se opravdu hodi nejvice pro nactilete. A musim podotknout, ze nalakat na jidlo a cestovani umi Julie Caplin mnohem lepe. Tady me to moc nechytlo a uz vubec na me nedychla vanocni atmosfera.

Lofda
22.10.2023 5 z 5

Po knížce jsem sáhla z jediného důvodu, a to kvůli naší blížící se cestě do Říma. Chtěla jsem nasát trochu té Itálie.. A neskutečně mi celé to vyprávění sedlo. Všechno to jídlo, fotbal, památky.. Ta atmosféra příběhu byla přesně to, co jsem hledala a našla. První díl mě moc nenadchl a přiznám se, že by mi možná ani nedošlo, že svatba na kterou se Anna chystala, je právě svatbou dvou hlavních postav z prvního dílu série.. Ale nevadí, čtení jsem si opravdu užila a časem nejspíš sáhnu ještě po některém dalším "polibku". I když je čtení nejspíš určeno mladším, i já umím ocenit příjemnou pohodovou romantiku. Netřeba přemýšlet o reálnosti děje, stačí si jen užít odpočinkové čtení.


Rosse
23.08.2023 4 z 5

Ačkoliv se mi Polibek v Paříži nelíbil a dalších dílů ze série vánočních příběhů jsem se trochu bála, nakonec jsem se po pozitivních recenzí do Polibku v Římě pustila. Velkým plusem bylo, že mi sedli obě hlavní postavy. Amy a Matteo byli skvělý!

Kniha byla navíc hodně čtivá a plná dobrého italského jídla! Nebudu vám lhát, musela jsem u knihy pořád něco zobat, protože to, jak mluvili o jídle mi dělalo neskutečné chutě.

Pokud vás také nějaký díl z této série neoslovil, možná není potřeba lámat hůl rovnou nad všemi (jak jsem to zpočátku udělala já). Věřím, že tenhle příběh ve vás dokáže vyvolat právě to, o co se kniha snaží - navodit vánoční atmosféru, zamilovat se do hlavního hrdiny či závidět jim nádherný čas v Římě! :-)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (42. týden)

11.10.2020


Citáty z knihy (1)

Člověk musí mít opravdovou vášeň, aby tohle všechno dokázal, aby po sobě zanechal ve světě svou stopu. - Matteo


Kniha Polibek v Římě v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených189x
ve Čtenářské výzvě38x
v Doporučených8x
v Knihotéce215x
v Chystám se číst131x
v Chci si koupit38x
v dalších seznamech10x