Děti vánice přehled

Děti vánice https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/302039/bmid_deti-vanice-p1p-302039.jpg 4 42 42

Podmoří série

Národům Podmoří vládnou elitní čarodějové – zasvěcení. Někteří studují zákony fungování magie, jiní navrhují složité stroje... a další bojují. Málokdy táhnou za jeden provaz a následky jejich válek vyrývají do podoby světa hluboké jizvy. Jenže ne vždy zabíjí pouze bojová magie. Když kouzla ponechaná napospas osudu zdivočí, sama se stávají hrozbou... Zorena Rútid sebrala posily a táhne spolu se svým druhem na pomoc Lerienu zmítanému nepokoji. Cestou je však stihne vánice. Záhy se ukáže, že v horách na čaroděje čekají větší problémy než sněhové závěje. Odkázáni sami na sebe čelí chladu a stínům minulosti. Zapomenuté i té nedávné.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Děti vánice. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

JarinPavéza
05.11.2023 1 z 5

Nějak jsem se na Podmoří nezvlád naladit, začátek mě nechytil vůbec a ani jsem neměl chuť to dočítat. Jelikož jsem zatím nic jinýho od týhle autorky nečet, tak to asi už ani nebudu zkoušet, sorry.

Malarkey
21.04.2022 3 z 5

Vysloveně pěkně a originálně vymyšlené prostředí Podmoří, které mi to ale zadarmo nedalo. Je to totiž moje první kniha od autorky. Do dění jsem spadnul tak rychle, že jsem se nestačil ani divit. Pochopit tedy souvislosti mi chvíli trvalo. Knížka je ale spíš útlá, takže to chytlo spád docela rychle. Je pravda, že trošku depresivní spád, ale to by mi úplně nevadilo. Moc rád bych si popravdě přečetl další knihy z tohoto prostředí.


Nelíísek
29.01.2022 5 z 5

Už dlouho se na mě tato kniha vysmívala z knihovny a nakonec jsem se k ní dostala, a po přečtení jsem dokonce zjistila že je to serie! musím říct že příběh byl dobrý a i když se světem nejsem obeznámená je i srozumitelně napsaný pro prvočtenáře. Možná se i někdy dostanu k dalším dílům uvidíme.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Děti vánice v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených63x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených2x
v Knihotéce59x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech3x