Podívánky přehled

Podívánky https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/207652/mid_podivanky-207652.jpg 5 40 40

Otevřete si knížku jako okno a podívejte se, kolik zajímavých věcí se skrývá v napohled docela obyčejném světě docela obyčejné rodiny! Kde je kdo doma? Jak se jmenuje dcera syna tatínka mojí maminky? Proč je na světě hezky? Který je nejhezčí den v týdnu? Co se učí stromy v lesní školce? Musí být všude moře? Bohatě ilustrované vyprávění o drobných životních radostech pro nejmenší čtenáře, ale i pro jejich rodiče a prarodiče.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Podívánky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

simca9342
11.05.2024 5 z 5

" Z pravěku"

Knížka jako okno do světa znalostí.
To by se dalo říct o každé knize, ale tahle ukazuje nejmenším čtenářům , jaký je náš svět, kolik je členů v domácnosti nebo to, že všechny země nemají podmínky na to, aby měly moře.

Sandik
11.02.2022 5 z 5

Krásná knížka k dlouhému dětskému prohlížení.


jan0223
05.01.2022 5 z 5

Úžasná knížka, miluji tyhle podrobné obrázky vystihující nějaký děj, rád v nich hledám příběhy obyčejných lidí. František Nepil byl úžasný češtinář a jeho jazykové a slovní obraty jsou prostě úžasné, a přesto všechno je to psané srozumitelně a jednoduše pro normálního lidového člověka.
Miluji jeho knížky. A u týhle mám pocit, že se opět valím v létě na zahradě u babičky a dědy a slunce svítí, voní tráva, hmyz bzučí a já listuji knihou pohroužen do obrázků a povídání F. Nepila. Dětství se vrátilo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Podívánky v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených52x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených2x
v Knihotéce24x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x