Placebo Ja přehled

Placebo Ja
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436327/bmid_placebo-ja-TSf-436327.jpg 4 54 54

Placebo série

< 2. díl >

Rozchod zničil všetko, v čo Ema ešte pred pár týždňami verila. Jej sny a nádeje na lepšie zajtrajšky úplne zmizli, keď sa o Chrisovi dozvedela temné tajomstvo. Túžila si prečistiť hlavu a prísť na nové myšlienky, preto súhlasila, že pôjde s kolegami na pracovnú cestu do Milána. Osud zase raz rozdal karty podľa vlastných pravidiel, keď jej neplánovane skrížil cestu ON. Nečakaný návštevník priniesol do Eminho života zmätok a rozdúchal staré city, ktoré by najradšej nadobro pochovala. Mier medzi bývalými milencami nebol možný, pretože ich horúce hlavy boli plné vlastných právd a predsudkov. Dokážu sa nakoniec preniesť cez prekážky, ktoré im život hádže pod nohy, alebo sa navždy rozlúčia? Prečítajte si druhé pokračovanie trilógie Placebo inšpirované životom, ktoré vás vnesie do vášnivého a zamotaného príbehu Emy a Chrisa plného tajomstiev a starých démonov. Jediné, čo obaja potrebujú, je zachrániť sa navzájom.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Placebo Ja. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

LenkaNovotna32
14.12.2023 2 z 5

Autorka ma tu tendenciu na konci príbehu ohúriť citatela, tak isto ako aj v knihe Habibi tak aj v tejto serii. Cita sa to celkom dobre, ma ten spravny styl pisania, dost fandím nasim spisovatelkam a drzim im palce. ALE ked niekto použije vyraz ze sa zmenil o 360 stupňov, lebo tym chce vyjadriť kompletnu zmenu v živote. Tak je to u mna clovek ktory nerozmýšľa. Ved kruh ma 360 stupňov!!!!! Teda sme tam kde sme začali!!!!! Zdá sa, že číselné vyjadrenia nie sú silnou stránkou pani autorky. Boli tam dost casto opakujuce sa frázy a slabší pribeh, miestami som mi isla Ema na nervy, prisla mi strasne nedospelá, uplakana, vyplasena zo života a všetkého co obnasa, aj ked bereim ze mala tazku minulosť.. . Chris bol zase top, sexi, bohaty, krasny, dost prepnuty aby sme si ho hned zamilovali, sexualne skuseny.... No co vam poviem sen kazdej zeny.

Ralemo
21.02.2022 5 z 5

Pokračování opět nezklamalo! Ema se snaží postupně vrátit do normálního života, v čem jí pomáhá Michael. Celou dobu mi verze tajemství od Michaela neseděla na někoho jako je Chris. Když si vezmu jak hodný, ohleduplný byl k Emě. Každopádně takové nedorozumění se stávají a naštěstí vše dopadlo, jak nejlépe mohlo. Chrise mi bylo líto, čím si prochází. Desire je pouze vypočítavá mrška, ta mi nesedla od začátku a doufám, že v dalším pokračování už moc nebude.

Tento díl byl hodně citově náročný, drama, intriky Desire, spousta nedorozumění a problém v komunikaci. Velice poutavě napsáno, opět se nešlo odtrhnout.


Denny94
10.03.2021 3 z 5

Po prvním dílu jsem musela sáhnout po pokračování.Co se týká Chrise,tak jsem čekala,že ho budu chtít proplesknout do té doby ,než jsem zjistila z jakého důvodu se tak zachoval. Dokonce mi ho bylo i líto a soucítila jsem s ním. I tady holky (Ema, Kiki a Laura ) ukazují jak je vzácné mít takové přátele,kteří jsou s vámi v dobrém i ve zlém.Tento díl byl více emotivní než předchozí(intriky,zvraty,nedorozumění)
Knihu jsem si užila a těším se na závěrečný díl této série.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (22. týden)

26.05.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Placebo Ja v seznamech

v Přečtených92x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených3x
v Knihotéce131x
v Chystám se číst35x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

láska tajemství

Autorovy další knížky

Baja Dolce
slovenská, 1989
2020  83%Habibi
2018  83%Placebo On
2022  87%Candy
2019  84%Placebo Ja
2019  86%Placebo My