Candy přehled

Candy https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503619/bmid_candy-J3D-503619.jpg 4 127 127

Habibi série

< 2. díl >

Vitajte vo vynovenom klube LocalX a ponorte sa do jeho hriešnych hlbín. Pozor! Vstup je možný iba na vlastné riziko. Do podniku nerestí zaveje čerstvý, sladký vánok ‒ nový majiteľ Dorian, ktorého prezývajú Candy. Nepočítal však s tým, že časť podniku patrí bývalej spoločníčke Virginii. Najprv je odhodlaný zlomiť ju, no po ich prvom stretnutí sa zlomí jedine jeho odhodlanie. Získať vstupenku do osobného pekla cez príťažlivú blondínku by mohlo byť jednoduchšie... A príjemnejšie. Lenže čo ak sa Dorianovi vášnivá hra vymkne spod kontroly? A hriech nadobudne tú najsladšiu príchuť? Čo ak ho ranené modré oči vyzlečú donaha nielen v súkromí izby, ale rovno pred celým jeho svetom? Autorka Baja Dolce vám prináša pokračovanie bestsellerovej darkromance série Habibi. Mladší knižný brat Candy vás pohltí v neónovom svete plnom zvodného tanca, hriechu a vášne.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Candy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (56)

Popcorn_books
11.05.2024 5 z 5

Áno, Habibi sa mi páčil. Veľmi. Ale prišiel Candy a mne odfajčilo dekel.

Pri prvej časti mal dej taký pomalší rozbeh, tu sme vleteli priamo do toho, od prvej stránky som príbeh hltala a chcela viac a viac.

Viem, že veľa čitateľov váha, ktorá kniha alebo hrdina je lepší, no podľa mňa sa to úplne nedá porovnať. Každý z nich si nesie svoj vlastný príbeh, dôvod, prečo sa nejak chová. Dorian sa mi však dostal pod kožu najmä vďaka výchove troch kráľovien :) doslova.
S dragqueen som sa stretla po prvý raz, ale neprišlo mi to vôbec zlé, naopak, príjemné oživenie.

Naša hlavná postava Gia mi sadla neskutočne. Úzasná žena, mám chuť ju objať a pohladiť po vlasoch, že všetko bude v poriadku.

Zo záveru mi odpálilo dekel, som neskutočne vytočená a prvý raz sa teším, až skončí leto. Fakt díky, Baji.

Ja vlastne neviem, čo skôr vyzdvihnúť. Celý nápad, zápletku, postavy, chémiu? Nie, rozhodne som sa pri knihe nenudila a sama nechápem, ako som sa mohla zamilovať do tohto príbehu. Teda chápem, ale ide o mňa. Chápete? Nevadí, ani ja.

Som stále viac nadšená, že Slovensko sa môže chváliť autormi, ktorí sú tak talentovaní. Závidím vám. Zároveň však ďakujem, že vás @venupress objavil a dal nám možnosť prežívať množstvo životov.

Ak hľadáte knihu, kde je akcia, rôzne životné osudy a hlavne príbeh, tak Candy je správna voľba.

Baja je skvelá autorka. Navonok sladká, vo vnútri temná. A také si prosím čo najviac!

MAU256
10.05.2024 4 z 5

Osud měl skvěle načasovaný harmonogram. Tak skvěle, že zkurvil dva vztahy na jeden pokus a já jsem mu k tomu dopomohl.

Opět se ocitáme v klubu LocalX, ovšem nyní jsou jeho majiteli Dorian alias Candy a Virginie. Candy má své plány a pomocí Giy se je snaží uskutečnit. Jenže se zamiloval, a to v jeho plánu nebylo. A pak to celé posr..l. I tento druhý díl byl neskutečně čtivý, ale Habibi se mi líbil víc. Doufám, že nás autorka nenechá moc dlouho čekat a naservíruje nám další díl, protože tyhle konce - to jsou infarktový stavy ;-)...


Princezna22
29.04.2024 5 z 5

Nemůžu si přestat myslet, že mi tato kniha připomínala filmy typu bez kalhot atd. Což na druhou stranu je asi ok, ale nějaké části tak byli dosti podobné. Nejspíš tu si vzala inspiraci ke psani, je to možné.. Ale to je fuk důležité je, že Candy bylo naprosto boží.. Ale určitě si mě nezískal tolik jako Habibi ten je prostě lepší.. Candy je hnusak hnusnej a dost mě nasral u konce knihy... Což je asi mozna i čekala... A konec ten mi vyrazil dech.. Já kurva potřebuju další díl..

všechny komentáře

Související novinky (1)

Poslední gambit, Kéž bys tu byl a další knižní novinky (46. týden)

12.11.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Candy v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených149x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených12x
v Knihotéce168x
v Chystám se číst78x
v Chci si koupit25x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

tanec romantika hříchy vášeň

Autorovy další knížky

Baja Dolce
slovenská, 1989
2020  83%Habibi
2018  83%Placebo On
2022  87%Candy
2019  84%Placebo Ja
2019  86%Placebo My