Candy

Candy https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503619/bmid_candy-J3D-503619.jpg 4 123 53

Habibi série

< 2. díl >

Vitajte vo vynovenom klube LocalX a ponorte sa do jeho hriešnych hlbín. Pozor! Vstup je možný iba na vlastné riziko. Do podniku nerestí zaveje čerstvý, sladký vánok ‒ nový majiteľ Dorian, ktorého prezývajú Candy. Nepočítal však s tým, že časť podniku patrí bývalej spoločníčke Virginii. Najprv je odhodlaný zlomiť ju, no po ich prvom stretnutí sa zlomí jedine jeho odhodlanie. Získať vstupenku do osobného pekla cez príťažlivú blondínku by mohlo byť jednoduchšie... A príjemnejšie. Lenže čo ak sa Dorianovi vášnivá hra vymkne spod kontroly? A hriech nadobudne tú najsladšiu príchuť? Čo ak ho ranené modré oči vyzlečú donaha nielen v súkromí izby, ale rovno pred celým jeho svetom? Autorka Baja Dolce vám prináša pokračovanie bestsellerovej darkromance série Habibi. Mladší knižný brat Candy vás pohltí v neónovom svete plnom zvodného tanca, hriechu a vášne.... celý text

Přidat komentář

Sančez
23.03.2024 5 z 5

Ó Candy drahý Candy.
Dočetla jsem a vstřebávám ty emoce, které mne pohltily díky této knize.
Drahá Bajo před deseti lety jsem ztratila vášeň, jiskru, lásku, radost díky psychickému teroru. Díky vašim knihám se mi ty nádherné pocity dravé vášně, neskonalé touhy, jiskry která přeskočí a plane neskutečnou láskou znovu vrátily. Tyhle dvě knihy byly v tomhle žánru jediné, které se mi zaryly hluboko pod kůži a probudily ve mne znovu ženu.
Děkuji holkám z Dobrovského, které mi tyhle knihy doporučily. A já je mám i z podpisem a přáním od spisovatelky.
Jsou knihy, které vás zasáhnou v srdci.
Děkuji... nemám slov, takovou mají moc vaše slova a příběh na mne, pište dál.
Lidičky čtěte je to nádhera ponořit se do přīběhu, utéct od reality a možná i něco získat nebo najít.

Mamka_cte
20.03.2024 3 z 5

Druhý díl série, který mi připadal slabší jak první. Nebyla jsem tak pohlcená příběhem, jsem asi prostě věrná Habibimu . Nemůžu říct, že to nebylo čtivé. Bylo, ale méně.

Tento díl si pro nás přichystal další tajemství a hlavně, zamotalo se co mohlo. Jsem zvědavá, co nás čeká v závěrečném díle, protože ten konec? Haloooo, jsem zmatená! Jak jako “my jsme Monroe?! Co to ksakru??

Candy mi přišel méně věrohodný a asi to bude tím, jak se přetvařoval aby zjistil pravdu. A hlavně mě naštval, jak (s prominutím) posral oba vztahy! To bych ho v tu chvíli kopla pod koleno. Už jen kvůli tomuto potřebuju pokračování.
Taty mě na konci také překvapila. Jsem zvědavá, co se z ní na závěr vyklube.

Moc se mi líbily matky. Dodaly příběhu grády. Takové osoby mít v životě chceš a zaručeně se nebudeš nudit!

Obálka druhého dílu se mi líbí více jak u prvního, ale ořízku vyhrává stále Habibi. Opět je kniha naplněná erotikou, jiskřením, humorem a nějakou tou těžkou minulostí. A tu měl Candy dost těžkou.

Takže teď už nezbývá nic jiného, než jen čekat, až vyjde závěrečný díl triologie. Jsem zvědavá, jak to autorka vymyslí a jak to do sebe vše zapadne. A hlavně, který díl nakonec vyhraje.

Za jaký tým kopete vy? Habibi či Candy?


Toledo
09.03.2024 2 z 5

Knihu jsem našla vystavenou v knihovně a zaujala mě obálka a hodnocení. Bohužel obsah už moc nenějak mi ty myšlenkové pochody postav nedávali smysl, bylo tam mnoho postav, které mě vlastně nezajímali (příprava půdy pro další dily?) a celkově to nemělo šťávu. Do předchozího dílu ani dalšího se pouštět nebudu.

VeraKlemsova
06.03.2024

I tady-Candy mnohem lepší. Potřebuju další

Wabinka
05.03.2024 5 z 5

Do čtení Candyho jsem se pustila až díky velmi příjemnému osobnímu setkání s paní autorkou Bajou. A dnes, o pouhé dva dny později, kdy mám tuto skvělou knihu dočtenou, musím jen napsat:
Svatý Candybože, potřebuji
okamžitě Monroe:-)

Andrejka91
29.02.2024 5 z 5

Tento díl byl pecka jako ten první, pro mě jsou obě knihy na stejné úrovni. Obě skvěle napsané, s troškou tajemna, co vás drží v napětí a nutí vás číst dál a dál až do konce, a přijde konec a vy víte, že nic nevíte.
Teď nezbývá, než se jen třepat na další díl.

Gabriela143
12.02.2024 5 z 5

Z môjho pohľadu je kniha Candy lepšia ako Habibi. Číta sa dobre, dialógy ma bavili a posledné 3 strany ma úplne odrovnali.

michaelakoc
05.02.2024 4 z 5

Na začátku ledna jsem přečetla 1. díl této “hříšné série, Habibi. A hodnotila jsem průměrně, kvůli příběhu, ale už tam se mi líbilo, jak autorka píše, lehce, čtivě a poutavě, proto jsem věděla, že se brzy pustím i do 2. dílu, Candy.

Candyho hodnotím nadprůměrně a čtení jsem si užila. Abych hodnotila výše a více, musela bych se ještě rozbrečet, dostat trochu více chemie mezi Giou a Dorianem a také dostat ještě trochu více z minulosti Virginie.

Mou chybou je, že jsem v 1. díle nevěnovala Gie tolik pozornosti a plně se soustředila na Cassie. Proto, pokud se sérií teprve začínáte, vnímejte i Giu a maximálně i minulost Harryho, tam jsem byla naštěstí pozorná. Pomůže Vám to při četbě Candyho.

Candy je nový majitel LocalX, ale 20 % podniku zůstal Gie. Podaří se mu jí zbavit nebo se spolu naučí fungovat a vést podnik? Dorian se mi jako šéf klubu líbí mnohem více než Harry, snaží se ho vylepšovat, myslí na zaměstnance a to, co dělá, má hlavu a patu.

Moc mě bavily Dorianovy kapitoly z jeho nehezké a nelehké minulosti, kterých bych brala mnohem více. To stejné by se mi líbilo i u Virginie. Oba mají tajemství. Dorian nám ho odkrývá postupně, Gia ho odhalí až na konci. Co s nimi ale pravda udělá?

Už teď se těším, jak spolu budou Dorian a Harry fungovat ve 3. díle. A můžeme se těšit i na Rodiona neboli Monroa. Co mají tito 3 muži společného?

Věřím, že se tam setkáme i s Cassie a Giou, protože i jejich příběh zůstal otevřený. Dorian a Harry a Rodion mají také co řešit. A Taty, pravá ruka Doriana, má také velký problém.

A jak to bude dále s LocalemX? A co po nich bude chtít muž z poslední stránky?

No, mohu napsat jediné, přečtěte si Habibiho, přečtěte si Candyho a těšte se se mnou na Monroa!

TerryDee
19.01.2024 5 z 5

"Svatý Candybože!"

Po odchodu Habibiho se nám na scéně objevuje nový majitel LocalX Dorian Fabri, alias Candy, a s ním i spolumajitelka Virginie, Gia. A jak tomu často bývá zrovna dvakrát si do oka nepadli. Dorian je pro změny v klubu a Gia by nejraději nechala věci tak, jak jsou. Nicméně po několika nehodách najdou společnou řeč a cíl. A tím začíná jejich postupné sbližování. Které je velmi pozvolné a opatrné, přece jen si oba přišli v minulosti svým a důvěra se těžko získává.

Dorian je gentleman, i když by to o sobě sám neřekl. Je to hotové cukrátko, narozdíl od Harryho, který byl spíše bručounem. A jeho candyshow!? Je jasné, že v tomto případě nám hrozí cukrovka v tom nejhorším stádiu. Ale i tak bychom si to užili.

Giu jsem si oblíbila už v předchozí knize, ale tady si mě získala. Neuvěřitelně silná žena. Tím, čím vším si prošla a co ji pohánělo kupředu. Klobouk dolů.

Musím říct, že chemie mezi Dorianem a Giou fungovala na jedničku. Je to spalující, omamné a zároveň návykové.

"Pokud ty budeš můj, já budu tvoje."

Jsem ráda, že se tu do děje zapojili i Harry s Cassie. Bylo hezké je tu mít.

"Kdybych se měla rozčilovat nad každou ženskou, která mi kouká po chlapovi, asi by se že mě stála seriová vražedkyně."

Když jsem se blížila ke konci, tak se mi chtělo řvát na všechny strany. Protože ten konec!!! Jako, co to mělo být!? A teď jen vydržet něž bude pokračování.

Chtěla bych poděkovat autorce @bajadolceautor a @venupress za oslovení a nabídnutí knihy k recenzi.

JaAnička
17.01.2024 5 z 5

Romantický a vášnivě hříšný příběh od nenávistí k lásce...o novém majiteli luxusního tanečního klubu a bývalé společnici, která něm dostala podíl.

Já bych tu knihu (potažmo sérii - protože toto je druhý díl) označila jedním výrazem ...a to "red flag", protože ano, po přečtení (a vlastně i během čtení) budete sedět s otevřenou pusou a nevěřícně koukat do stránek a u posledních několika kapitol budete pravděpodobně vřískat a skákat po stole jako opice...

Protože (co si budeme) ta kniha je absolutně skvělá, a já (ačkoli jsem četla pochvalné kritiky) jsem čekala takovou tu průměrně eroticky oddechovou knihu, která se tváří strašně deep, ale ve výsledku je řidší než kuřecí vývar...ale dočkala jsem se této show, která (snad kromě trochu pomalejší střední - "vyznavání citů" - časti) šlapala jak švýcarské hodinky...

Kniha je opravdu skvěle napsaná a dobře se čte, má skvělý děj, vzrušující zápletky a zajímavé postavy, které dokážou vtáhnout do děje...kromě pár nováčků, kteří do příbehu vběhli rychlostí závodních koní, tu máme i pár stálic z prvního dílu. A všichni jsou neuvěřitelní - mají vlastní charisma, život, motivaci k jednání...prostě skvělé.

Takže pokud chcete něco fakt temného, plného násilí, hnusu, nespravedlnosti, zklamání, ale i naděje a lásky...prostě běžte DO-TO-HO.

Comp.Bear
28.12.2023 5 z 5

I bez znalosti předchozího dílu jsem si tuto knihu velmi užila. Je to sexy a zároveň není nouze o napětí. A Doriana bych si nechala líbit!

Sarkak94
20.12.2023 5 z 5

Ach. Můj. Candybože. Chci víc. Nutně toho potřebuju víc.
.
Toto byla nejen sladká jízda, ale i pořádně žhavá a opravdu záhadná. Opět se vracíme do prostředí nočního klubu LokalX. Na scéně se objevuje nový majitel klubu Dorian, alias Candy, a s ním i spolumajitelka Victoria. A jak tomu už tak bývá, ti dva si zrovna dvakrát do oka úplně nepadli. Dorian chce v klubu udělat určité změny, a to Virginii moc nelíbí... Oba dva mají svá tajemství. Oba se snaží přijít na tajemství toho druhého....
.
Po několika rozbrojích a neschodách, si přeci jen k sobě cestu našli...... Jejich sbližování bylo velmi opatrné, protože oba si s sebou nesou těžké zkušenosti z minulosti, takže je pro oba dost těžké věřit druhému pohlaví. Jenže, ale je to opravdu skutečné? Není to jen nějaká hra?....
.
Dorian je dokonalý gentleman, i když o sobě tvrdí že není, kterého by chtěla né jedna žena, ty mu dosla padají k nohám. Ale nenechte se klamat jeho přezdívkou, není jen sladký, ale i pořádně žhavý. To nám dokázal nejen svými "postelovými" dovednostmi, ale svojí pořádně žhavou show (tu jsem četla už několikrát)....
.
Virginia je úžasně silná žena. Vším čím si musela projít. Ale i důvod proč to vše musela dělat. Takže se jí ani nedivím, že má strach.
.
Opět se tu objevují i Habibi s Cassie za což moc ráda. K srdci přirostli i ostatní postavy, hlavně tedy Drag Queens, ty jsou dokonalé
.
Po otevření zrekonstruovaného klubu, nás čeká spousta novinek. A jedna opravdu hodně žhavá.
.
Autorčin styl psaní miluju, nejen že je to žhavé a sexy, ale i je to napínavé tak že nemůžete přestat číst. Má tolik otázek a Vy nutně potřebujete odpovedi. Ale i její humor, né jednou jsem se pořádně zasmála
.
Samozřejmě jsem v knize čekala nějakou bombu. Ale toto je co? Taková šílenost. Takže se rovnou ptám, kdy budu mít v rukách 3. díl? Protož já nutně potřebuju, jinak se z toho zblázním

lena.o.knihach
20.12.2023 5 z 5

LocalX má nového majitele, který se rozhodl klub od základů zrekonstruovat. Dorian (alias Candy) ale nepočítal s tím, že část vlastní i bývalá společnice Virginia, která může zhatit jeho plány.

Řeknu vám, že Candyho jsem slupla jak malinu. Totálně jsem mu propadla, užívala si každou stránku a nedokázala knihu odložit, dokud jsem neměla dočteno.

Erotické napětí (nejen) mezi hlavními hrdiny by se dalo krájet. Objevují se tu totiž Hříšní kluci (viz Magic Mike a další) a ti samozřejmě na děvčata z klubu velmi zapůsobili.

Myslela jsem, že bude těžké dostat se přes Habibiho, ale můj ty bože, kam se hrabe na Candyho. Jeho minulost mě ničila, jeho přítomnost zas naprosto učarovala (např. chování k zaměstnancům, rodině nebo ta Candy show?!).

O konci se radši nezmiňuji, protože čekání na třetí díl se mi už teď zdá nekonečné. Určitě si ho ale zkrátím čtením oblíbených scén z Candyho (a že jich je!).

#spoluprace @bajadolceautor

mischa5364
17.12.2023 5 z 5

(SPOILER) Myslela jsem, že první díl nasadil laťku tak vysoko, že se Candy přes ní nedostane. Omyl. Naprosto jsem propadla Dorianovi a Virginii.

Strašně se mi líbilo jak Dorian v klubu pracoval a jak se ke svým zaměstnancům choval. Co mi ovšem lámalo srdce byly jeho vzpomínky. Z těch jsem měla doslova husí kůži a jen kroutila hlavou.

I Virginie měla svou minulost, která jí byla neustále v patách. Jen těžko si představit co takový člověk může zažívat. Co zde dokonale fungovalo byla chemie mezi Dorianem a Virginii. Dovolím si říct, že to zde fungovalo více jak v prvním díle.

Local X bylo jedno velké Wau. To co z něj Dorian udělal ? Klidně bych se šla podívat a zůstala až do rána. Taky se mi moc líbilo, že se tu objevily postavy z prvního dílu a to Cassie a Harry.

No a pak tu máme konec. Ten nechcete. Když jsem dočetla, tak mi jen hlavou proběhlo WTF ? Byla jsem v šoku. No a teď už si jen počkat na třetí díl. Bude to dlouhá doba, ale určitě se vyplatí čekat.

Marry001
16.12.2023 5 z 5

Pokračování série Habibi, ale tentokrát má LokalX nového majitele.

Oh můj Candy Bože!
Ano! Toto je chvílemi opravdu sladký, ale zároveň drsný, zvrhlý a tak sexy. Původní postavy, ale i nový členové klubu, kteří vám dokáží rozproudit krev v žilách a nenechají vás chladnými.

Dorian alias Candy jakožto nový majitel provedl několik změn a zavedl i novinku. Nenechejme se ale zmást, sice na první dobrou vypadá jako slaďoušek, ale pod kůží se skrývá oheň.
Jo! Četla jsem jeho tanec asi milionkrát

Virginii jsem si oblíbila už v první knize. Její minulost rozhodně nebyla růžová, cesta trnitá, přes to všechno, se snažila být zde pro ostatní. Pomáhat jim, být oporou.

Chemie mezi postavami je spalující. Ruku na srdce, já Candyho potkat podlamuji se mi kolena taky.
A celkově ty žhavé scény.. Uff

Koho bych z vedlejších postav vyzdvihla byli Doriana mámy. Tyto ženy mě neskutečně bavili svoji energii, každá byla jiná, ale všechny byli výjimečné.

Čím mě tato série opravdu uchvátila je hloubka příběhu. Ti démoni v jednotlivých postavách, jejich osudy, jejich tužby. Jak se jednotlivci dokáží postavit své minulosti a čelit ji. Bojovat za lepší budoucnost. Zároveň si užívat a žít v přítomnosti.

Autorka si zde s postavami opět skvěle vyhrála. A opět nás šokovala koncem knihy, na který dokážete pouze nechápavě zírat.

Myslím, že se máme ještě opravdu na co těšit.

Ještě jednou moc děkuji autorce a nakladatelství venupress za spolupráci.

Lenka8065
15.12.2023 5 z 5

Tato dark romance série si získala na plné čáře mé srdce. Habibi i Candy mají každý něco do sebe a jejich příběhy jsou poutavé a zajímavé.

V tomto díle se setkáváme s Dorianem, ztraceným dvojčetem Harryho, který se stává spolumajitelem nočního klubu Local-X. Jeho druhou spolumajitelkou je nyní Gia, která je svéhlavá, osobitá a především svůdná. Líbila se mi její odvaha a že necítila stud vůči její bývalé profesi. Mrzelo mě že Giu a Doriana jsme spolu jako pár moc dlouho neviděli!:(

Kniha měla lehce slabší začátek, byla sice velice čtivá. Ale slabší část naprosto vynahradil vyšperkovaný konec. Bylo tam mnoho nečekaných zvratů na konci knihy!
Jednoznačně kniha která po dočtení ve vás nechá mnoho otázek a nechá doufat v poutavé pokračování.

Oceňuji přidání nových postav, postavení nové zápletky. Která v prvním díle nebyla vůbec zřejmá. Opravdu si série zaslouží mnoho dalších a dalších čtenářů. Proto si tuto sérii ani vy nenechte ujít!

Za knihu velice děkuji samotné autorce Baja Dolce a nakladatelství Venupress!

Books_by_Dee
13.12.2023 5 z 5

Děkuji nakladatelství @venupress a autorce @bajadolceautor za zaslání knihy k recenzi.

Candy je druhý díl série Habibi od slovenské autorky Baja Dolce. První díl série Habibi jsem četla v květnu letošního roku a vydání druhého roku se uspíšilo a vydalo se v češtině už v listopadu, což byla skvělá zpráva, vzhledem k tomu, jak skončil dil první

Candy je stejně jako Habibi naprostá pecka a jasné 5hvězdičkové čtení, které jednoznačně doporučuji.

Jestli jsem chtěla v Habibim klub Local X navštívit, tak v Candym jsem chtěla v klubu žít (společně s Hříšnými kluky samozřejmě).

Dorian alias Candy je novým majitelem Local X klubu a vše chce změnit od základů. Nepočítal však, že v klubu bude nějaká spolumajitelka a už vůbec nepočítal s nádhernou Virginií. Jeho prvotní plán dostat ji z klubu pryč, se postupně mění, a to když jej začne neuvěřitelným způsobem přitahovat. I Virginii není však lhostejný.

V knize mě čekal trošku pomalejší rozjezd, ale na to jsem si už zvykla u Habibiho, je tam více postav, než se člověk zorientuje, celý děj je prolínaný několika tajemstvími, a to jak na straně Virginie, tak u Doriana.

Panbože Ta Hříšná show? Ta chemie mezi Dorianem a Virginií ? Ta Candy show?

Pa-ne-bože Naprosto doporučuju pustit si při čtení písničky, které se v knize objevují. To knihu dostane na úplně jinej level Celou Candy Show jsem měla díky tomu jako live před očima a bylo to děsně žhavý.

Baja je prostě neuvěřitelná autorka a její díla prostě stojí za to. Na konci jsem jen zůstala s otevřenou pusou a nutně potřebuji další díl. Snad se brzy dočkáme.

Rozhodně by Vás série Habibi neměla minout. Doporučuji!

Hlavně se mě neptejte, zda jsem tým Habibi nebo tým Dorian?
Já jsem tým Monroe (všichni bratři a já :D)

MaláKnihomolka
12.12.2023 5 z 5

Série Habibi je dark romance, nebude to čtení pro každého, jelikož obsahuje drogy, násilí, prostituci, erotické show

Svatý Candybože! Tohle byla teda jízda, kterou si určitě budu chtít někdy zopakovat a přečíst znovu. Druhý díl hříšné série Habibi nás bere opět do prostředí klubu LocalX, kde se setkáváme s novým majitelem Candym a spolumajitelkou Virginií. Ti dva se zpočátku nemají zrovna v lásce, ale jak se říká: Nesuď knihu podle obalu. Tentokrát se tu dozvíte více o tom, jak klub funguje, dostanete více show, více nových informací, ale po dočtení budete mít i více otázek. Stejně jako já.
Neptejte se mě, zda jsem tým Harry nebo Dorian, já sama se momentálně nedokážu rozhodnout, jelikož oba mají něco, co vás bude přitahovat.

„Hřích má sladkou příchuť a já jsem jen ubohý hříšník bažící po tobě." Chemii mezi hlavními postavami nejde přehlédnout, to jiskření, narážky Tihle dva spolu byli senzační. Stejně tak jsem ráda, že se zde znovu objevují i Cassie s Harrym z prvního dílu, jelikož jsou taky skvělá dvojka.
Vyzdvihnout musím i Candyshow, které se nám dostalo bohužel jen jednou. Ovšem stálo to za to! Myslím, že většina z nás, čtenářek Candyho, by se jí ráda osobně zúčastnila. Stejně tak miluju autorčin humor, jež knihu okořenil skvělými hláškami. Například hláška „Co tu stojíš jako penis v pornu?“ mě v souvislosti se zbytkem děje v tu situaci vážně pobavila. Mohla bych tu takhle povídat dlouho, takže ještě zmíním Drag queens a Hříšné kluky, kteří mě taky opravdu bavili.


Na povrch se postupně dostávají další a další tajemství, jež vás budou nutit číst dál, abyste tomu všemu konečně přišli na kloub. Jenže co nám autorka opět neudělá? Skončí to v tom nejlepším! Takže, kde je Monroe?

Nemyslete si však, že dostanete příběh čistě jen o sexu. Ano, hraje tu velkou roli, jenže i tohle jsou lidé, kteří si v životě už něčím prošli. Mají své kostlivce ve skříních, se kterými se museli nebo musejí nějak vyrovnat.

Na závěr bych chtěla opět vyzdvihnout grafické zpracování knihy a další krásnou ořízku. Víc takových knih, prosím.

Za poskytnutí knihy k recenzi bych ráda poděkovala @bajadolceautor a @venupress v rámci spolupráce. Vážím si té důvěry a doufám, že se snad brzy budeme moct těšit na třetí, závěrečný díl.

Pitbullka
09.12.2023 3 z 5

I druhý díl byl velmi čtivý. Líbilo se mi, že více nakoukneme pod pokličku fungování klubu a poznáme jednotlivá děvčata. Bohužel na mě však vůbec nezafungoval Candy a Virginie a jejich chemie mezi nimi. Líbil se mi ale akční konec, který čtenáře dobře navnadil na další díl.

Dela90
09.12.2023 5 z 5

"Jsem Dorian Fabri, ale v práci mi říkají Candy.

Candy Show budu mít v paměti ještě dlouho.
Candy byl naprosto k sežrání. “A ta prdelka. jako dva česneky.
Už nikdy neuvidím jen česnek

Dokonalost. Candy se četl jedna báseň, mně se mi líbil trošičku víc než Habibi.
Dorian měl svou temnou minulost a rozhodl se pomstít za to, čím si vším musel projít.
Přesto všechno se snažil být dobrý majitelem klubu a “o své holky se skvěle staral.
Zapůsobil i na spolumajitelku Virginii.

“Protože rodina není jen o krvi. Ta kterou si vybereš, je mnohem víc.

Znovu otevření LocalX bylo grandiózní. Popisy vystoupení i klubu samotného mě vtáhly do děje a všechno jsem to prožívala, jako kdybych tam skutečně byla.

Není zde nouze ani o pikantnější chvilky. Candy se prostě uměl postarat o ženu.
“ Jsi drahokam. Jsi vzácná, krásná i silná. Jen si musíš dovolit zářit.

Autorka Vám nabídne vyprávění ze dvou pohledů. Virginie a Doriana.
Je zde také retrospektiva obou hlavních postav, které krásně říkají co vše si musely prožít.

Líbilo se mi, že i v tomhle díle se objevoval i Habibi a Cassie.
Čtení Candyho jsem si moc užila a nechtěla jsem, aby skončilo. Tak jsem si ho pomalu dávkovala.

Nicméně konec, mě totálně šokoval a spadla mi brada. Jakože, cože? A proč? V hlavě mi zůstalo po dočtení několik otázek a já chci opravdu vědět, jak to bude dál!

Musím pochválit nádhernou ořízku, klenot mé knihovny.

Děkuji za možnost si knihu přečíst v rámci #spolupráce @venupress @bajadolce opět to byl zážitek!

Hodnocení: 5

Štítky knihy

tanec romantika hříchy vášeň

Autorovy další knížky

Baja Dolce
slovenská, 1989
2020  83%Habibi
2018  83%Placebo On
2022  87%Candy
2019  84%Placebo Ja
2019  86%Placebo My

Kniha Candy je v

Právě čtených6x
Přečtených144x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených12x
Knihotéce164x
Chystám se číst74x
Chci si koupit25x
dalších seznamech4x