přehled
Niccolo Andretti Kretén. Hajzl. Svině. Tohle všechno na mě sedí, obzvlášť poté, co jsem uprchl z území Andrettiů. Věčně vytočený tím, jakým směrem se můj život ubírá, se raději držím v tichu a samotě svého domu. Nejen že je to bezpečnější, protože na mě vlastní bratr vypsal odměnu, je to i vítaný úkryt před tím, čemu se říká lidstvo. Ale pak se objeví ona – vzteklá, panovačná a zatraceně sexy. Na první pohled ji nesnáším. Minka Reynoldsová Kurva. Děvka. Coura. Tak se mi říká. Nevadí mi to. Mám důležitější věci na práci – jako dokončit univerzitu, starat se o mladší sestru a ano, najít dalšího chlapa, který to všechno zatáhne. Jestli kvůli tomu musím občas roztáhnout nohy? Budiž. Se mnou nic nehne. Ale pak se objeví on – vzteklý, panovačný a zatraceně sexy. Na první pohled ho nesnáším.... celý text
Originální název: Niccolaio Andretti, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Niccolo Andretti. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 27 komentářůSouvisející novinky - Niccolo Andretti (2)
10 nejprodávanějších eknih (duben)
13.05.2024
Hra na kočku a na myš, Druhá smrt a další knižní novinky (14. týden)
31.03.2024
Kniha Niccolo Andretti v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v Přečtených | 253x |
| ve Čtenářské výzvě | 7x |
| v Doporučených | 8x |
| v Mé knihovně | 231x |
| v Chystám se číst | 104x |
| v Chci si koupit | 17x |
| v dalších seznamech | 7x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Parker S. Huntington také napsal(a)
| 2023 | Asher Black |
| 2025 | Můj temný Romeo |
| 2024 | Niccolo Andretti |
| 2025 | Bastiano Romano |
| 2023 | Darling Venom |

83 %
60 %

Tahle kniha mě překvapila hlavně tím, jak silné emoce ve mně během čtení vyvolala. Autorka dokáže napsat příběh, který je drsný, romantický a zároveň dost napjatý.
Niccolo není typický romantický hrdina – je drsný, naštvaný na svět a schovává se před vlastní rodinou, protože jeho život je plný nebezpečí a problémů. Do jeho života ale vstoupí Minka Reynoldsová, která to také nemá jednoduché a musí se starat nejen o sebe, ale i o svou sestru. Na první pohled se nesnáší, ale postupně mezi nimi začne vznikat silné a hodně komplikované pouto.
Na knize se mi líbilo hlavně to napětí mezi hlavními postavami. Jejich vztah je plný hádek, přitažlivosti a emocí, takže mě bavilo sledovat, jak se postupně mění. Příběh se čte rychle a pořád se něco děje, takže jsem měla chuť číst dál.
Na druhou stranu některé situace byly trochu přehnané a místy jsem měla pocit, že by si některé věci zasloužily víc prostoru. Přesto mě ale kniha bavila a jako romantika s mafiánskou atmosférou funguje opravdu dobře.
Dávám 5+