Niccolo Andretti

Pět syndikátů série

Parker S. Huntington

přehled

Niccolo Andretti Kretén. Hajzl. Svině. Tohle všechno na mě sedí, obzvlášť poté, co jsem uprchl z území Andrettiů. Věčně vytočený tím, jakým směrem se můj život ubírá, se raději držím v tichu a samotě svého domu. Nejen že je to bezpečnější, protože na mě vlastní bratr vypsal odměnu, je to i vítaný úkryt před tím, čemu se říká lidstvo. Ale pak se objeví ona – vzteklá, panovačná a zatraceně sexy. Na první pohled ji nesnáším. Minka Reynoldsová Kurva. Děvka. Coura. Tak se mi říká. Nevadí mi to. Mám důležitější věci na práci – jako dokončit univerzitu, starat se o mladší sestru a ano, najít dalšího chlapa, který to všechno zatáhne. Jestli kvůli tomu musím občas roztáhnout nohy? Budiž. Se mnou nic nehne. Ale pak se objeví on – vzteklý, panovačný a zatraceně sexy. Na první pohled ho nesnáším.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2024 , Red
Originální název: Niccolaio Andretti, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Niccolo Andretti. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

kristyna9911
14.03.2026

Tahle kniha mě překvapila hlavně tím, jak silné emoce ve mně během čtení vyvolala. Autorka dokáže napsat příběh, který je drsný, romantický a zároveň dost napjatý.

Niccolo není typický romantický hrdina – je drsný, naštvaný na svět a schovává se před vlastní rodinou, protože jeho život je plný nebezpečí a problémů. Do jeho života ale vstoupí Minka Reynoldsová, která to také nemá jednoduché a musí se starat nejen o sebe, ale i o svou sestru. Na první pohled se nesnáší, ale postupně mezi nimi začne vznikat silné a hodně komplikované pouto.

Na knize se mi líbilo hlavně to napětí mezi hlavními postavami. Jejich vztah je plný hádek, přitažlivosti a emocí, takže mě bavilo sledovat, jak se postupně mění. Příběh se čte rychle a pořád se něco děje, takže jsem měla chuť číst dál.

Na druhou stranu některé situace byly trochu přehnané a místy jsem měla pocit, že by si některé věci zasloužily víc prostoru. Přesto mě ale kniha bavila a jako romantika s mafiánskou atmosférou funguje opravdu dobře.

Dávám 5+

všech 27 komentářů

Související novinky - Niccolo Andretti (2)

10 nejprodávanějších eknih (duben)

13.05.2024

Hra na kočku a na myš, Druhá smrt a další knižní novinky (14. týden)

31.03.2024

Kniha Niccolo Andretti v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně231x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi