Pan slušňák přehled

Pan slušňák
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/449526/bmid_pan-slusnak-0mw-449526.jpg 2 176 176

Poznejte nejprovokativnější sexuální vztah, jaký kdy nějaký pár měl. Lucas Callahan se vzdal snoubenky a maloměstské budoucnosti s právnickým titulem a rozhodl se zkusit štěstí v New Yorku. Uchytí se v časopise Empire a věří, že je jen otázkou času, kdy se z nejnižší pozice vypracuje na slavného novináře. A pak jednou v noci vyrazí do centra a seznámí se v baru s nádhernou brunetkou, která ho vezme k sobě domů… Carmen Kellyová chtěla být žurnalistkou tepající nešvary, ale jelikož mají manhattanské časopisy mentalitu klukovských klubů, ocitla se v časopise Empire v roli sloupkařky píšící o sexu. Její poslední příspěvek je o politováníhodném – a neuspokojivém – setkání s rozpačitým nemotorným chlápkem, který je sice celkem pohledný, ale v posteli příšerně nezkušený. Lucas zjistí, že se vyspal s nechvalně známou Carmen Kellyovou – tou, co píše sloupek o sexu v časopise, kde pracuje i on! –, až když si přečte její ponižující, útočná slova. Rozzuřeně napíše odpověď a podepíše se jako „Slušňák“. Empire reakci zveřejní a oba sloupky mají bouřlivý ohlas. Čtenáři žádají pokračování. Časopis přistoupí na ujednání: Carmen a Lucas se spolu vyspí každý týden… a utkají se ve vzájemném hodnocení svých výkonů. Aktéry milostného sloupku zanedlouho čeká víc než jen válka slov: nakonec si musejí vybrat mezi ambicemi, láskou a důsledky naprosté poctivosti.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Kontrast
Originální název:

Mr. Nice Guy , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pan slušňák. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (65)

Miškus
27.11.2023 3 z 5

Kniha byla celkem průměrná. Některé pasáže byly naprosto super. A dost jsem se nasmála. Ale jako celek nic moc.

tynaaa770
01.11.2023 2 z 5

Tak tohle pro mě bylo velké zklamání.
Anotace mě velice upoutala, ale po pár kapitolách zjistíte, že anotace není úplně v souladu s příběhem. Celá kniha se točí kolem sexu a článků o něm, ale žádný sex v knize rozhodně nenajdete. Celkově byla kniha psána dost obecně, zbytečně zdlouhavě, přímých řečí moc není a hlavně bylo psáno o všem možném, ale ve finále jako když o ničem Ani jedna z postav mě nijak nezaujala. 2 hvězdičky dávám jen proto, že námět byl skvělý (bohužel nešťastně zpracovaný) a zápletky byly zajímavé.
Knihu jsem četla hodně rychle, jen abych to už měla za sebou, protože nic nenechávám rozečtené a odložené


Jája92
17.08.2023 1 z 5

Naprosté zklamání. Knihu jsem obdržela zdarma jako e knihu. Po přečtení knihy si vůbec neumím představit, že bych si ji zakoupila třeba za 300 korun, protože by to byly vyhozené peníze oknem.
Anotace sice čtenáře navnadí, avšak samotné provedení příběhu zcela selhalo. Nesympatické hlavní postavy, plytký děj, je to kniha, která ve mně po přečtení nezanechala žádný dojem.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Tipy na letní čtení

23.07.2019


Knižní novinky (26. týden)

23.06.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pan slušňák v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených240x
ve Čtenářské výzvě24x
v Doporučených3x
v Knihotéce268x
v Chystám se číst130x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech3x