Open: Otevřená zpověď přehled
Autobiografie Andreho Agassiho je upřímnou výpovědí jednoho z nejlepších tenistů nedávné minulosti. Agassi se šokující otevřeností popisuje svůj tenisový i soukromý život, a to od raného dětství, kdy ho – stejně jako předtím jeho sourozence – přivede tyranský otec k tenisu a nutí dennodenně trénovat. Z Andreho vyroste zázračné tenisové dítě, k tomuto sportu však cítí hlubokou nenávist. Kniha představuje pronikavou sondu do duše i mysli mladého muže, kterému nebylo dopřáno normální dětství a musel se vyrovnávat s dominantním otcem i sám se sebou a posléze vzdorovat slávě, ztrátě soukromí, zájmu médií, která ho oslavovala i odsuzovala. V tomto nekonečném boji hledá smysl svého života a často uvažuje o konci kariéry.... celý text
Originální název: Open: An Autobiography, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Open: Otevřená zpověď. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 69 komentářůSouvisející novinky - Open: Otevřená zpověď (0)
Kniha Open: Otevřená zpověď v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |
| v Chci si koupit | 23x |

92 %
73 %
Open: Otevřená zpověď
"Starsi lide delaji tuhle chybu porad dokola, kdyz zachazeji s mladymi lidmi jako s hotovymi produkty, pricemz oni jsou teprve ve vyrobe."
Naprosto skvela autobiografie precizniho sportovce, zivelneho rebela, sporadaneho otce i sikovneho businesmana.
Ukazka toho, co vsechno do ditete dokaze rodic zaset. A jak hluboko.
Ukazka toho, kam dokazi vrcholovi sportovci zajit.
Ukazka toho, jak dlouho se leci ranena duse.