Maggie přehled

Maggie
https://www.databazeknih.cz/img/books/63_/63289/medzi-nebom-a-zemou-maggie-63289.jpg 4 72 72

Noah Bishop, agent FBI série

< 4. díl >

Medzi nebom a zemou jestvujú veci, ktoré sa vymykajú ľudskému chápaniu... Maggie Barnesová dostala od osudu do vienka výnimočnú schopnosť vcítiť sa do kože iných ľudí. Jej empatiu, predstavivosť a umelecký talent využíva polícia pri pátraní po páchateľoch trestných činov, pretože na základe výpovedí obetí dokáže nakresliť ich verné portréty. Pri vyšetrovaní série únosov však musí Maggie rozlúsknuť naozaj tvrdý oriešok. Obete týchto zločinov totiž nie sú schopné opísať útočníka, pretože si dáva veľký pozor, aby ho nemohli podľa ničoho identifikovať. Vyšetrovateľom pomáha aj John Garrett, brat jednej z obetí. V priebehu niekoľkých dní sa medzi ním, neveriacim Tomášom, a Maggie napriek dramatickým okolnostiam zrodí nežný cit.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Wist
Originální název:

Touching Evil , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Maggie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

ciaram
06.02.2022 3 z 5

Paranormální detektivka s nádechem romance, až osudové lásky. Každopádně se mi líbí využívání paranormálních schopností při vyšetřování případu. Všechny postavy v příběhu byly důležité, každá přispěla něčím do mlýna. Akorát Hooper píše postavy takové černobílé. Takže detektivní zápletka se mi přišla zajímavá a bavila mě. Romanci jsem nevěřila. A ať to autorka zabalí do jakéhokoliv vysvětlení, za mě se Maggie na konci zachovala hloupě a takhle že se poráží silné zlo? Hmmm... dobrá...

petraj30
23.06.2021 4 z 5

Další povedený příběh plný napětí a paranormálních schopností.
Moc se mi líbilo, že příběh zasahoval do dávné minulosti. Sice mi tam z počátku chyběla trocha té romantiky, ale taky jsem se jí až skoro na konci dočkala:-)
Bishop opět zaujal své místo coby pozorovatel z povzdálí, ale jsem zvědavá, jestli si v budoucích dílech ještě střihne nějakou významnější a specifičtější roli.
Skvělé. Mně se to líbilo.


renefer
27.07.2020 5 z 5

Jsem spokojena, vražedný maniak pohybující se historií a žena, která mu jde celou dobu po krku. Žádná moc velká romantika ale o to napínavější.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Maggie v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených123x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených8x
v Knihotéce119x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Kay Hooper
americká, 1957
2003  88%Zlodějka stínů
2003  82%V zajetí stínů
2005  86%Maggie
2017  47%Vysoká hra
2008  77%Mrazivé sny