Neodchádzaj přehled

Neodchádzaj
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/386600/bmid_neodchadzaj-OcE-386600.jpg 4 85 85

Katarína Gillerová je jedna z najobľúbenejších slovenských spisovateliek. Doteraz napísala šestnásť románov. Piaty z nich s názvom Neodchádzaj vám prinášame v novom vydaní. Veronika vyrastala v rodine s večne zaneprázdneným otcom a matkou, ktorá sa videla v jej staršej sestre. Azda preto je ako mladá žena veľmi citlivá a vnímavá. A predsa ju intuícia sklame v tom najkritickejšom období – keď si jej manžel začne budovať nový vzťah. Len čo Veronika zostáva sama, zisťuje, že stratila nielen oporu a lásku, ale i ľudí, ktorí kedysi stáli pri nej. Napriek tomu neskladá zbrane, lebo si uvedomuje, že človek sa musí aj sám pričiniť o svoje šťastie. Nájde v sebe ešte dosť síl, aby si znovu vybudovala to, čo bolo kedysi najdôležitejšou súčasťou jej života?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neodchádzaj. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (36)

simca9342
30.12.2023 4 z 5

Přečtená loni.
"Nemoc je úžasná. Je jistotou lásky."
Veronika neměla šťastné dětství. Pro mámu neznamená nic, chtěla kluka a místo něho má druhou dceru. Starší sestra Monika má nové oblečení, ve všem výhody a to hlavní: máminu pozornost. Když se za pár let vdá, vše ji vychází, má dvě dcery. Ale Veronika ani po svatbě v lásce ten čtyřlístek nenajde. Manžel ji opustí , zůstane sama s malým synem. Když ji později opustí přátelé, nevzdává se a o své štěstí bojuje.

veronika9761
26.11.2022 3 z 5

Prijemne nenarocne cteni pro zeny :) konec pomerne nemile prekvapil, ale to je hold zivot.


knihovniceS
01.11.2022 5 z 5

Neodcházej
Přečetla jsem příběh Veroniky, která neměla jednoduchý život. Chyběla jí mateřská láska, když se její matka nechtěla vyrovnat s tím, že místo syna, se narodila druhá dcera. Veronika toužila po lásce, vdala se, myslela si že je šťastná, má milujícího manžela, výborného synka (ten mě moc bavil svými hláškami ), ale jednoho dne .... Nebudu nic prozrazovat – přečtěte si pěkný příběh Veroniky a její rodiny. Doporučuji, dávám 5 hvězd.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Neodchádzaj v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených141x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených6x
v Knihotéce95x
v Chystám se číst30x
v Chci si koupit9x