Neděle jako stvořená pro vraždu přehled

Neděle jako stvořená pro vraždu https://www.databazeknih.cz/img/books/79_/79638/nedele-jako-stvorena-79638.jpg 4 270 270

Napínavý román o komplikovaných vztazích v rodině stavebního inženýra Antonína Rabase, jeho manželky architektky Judity a jejich dvou dospělých devětadvacetiletých synů-dvojčat, Marcela a Luboše.Oba mladí Rabasové jsou inteligentní, vzdělaní, vzhlední a pracovití stejně jako jejich rodiče. Jenomže: proč se Marcel žení s nudnou, nevábnou, omšelou, o dvacet let starší Emilií Vojtíškovou? Co pro něho znamená výstřední, atraktivní a dětinská Zuzana? Kam pravidelně uniká Luboš ze svého harmonického manželství s hezkou medičkou Natašou? Na tyto otázky se snaží odpovědět kriminalista, který vyšetřuje vraždu v rodině Rabasových. Mohl ji spáchat kdokoliv z nich, protože motiv měli všichni.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neděle jako stvořená pro vraždu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (48)

Kory98
16.07.2023 4 z 5

Tedy, to byly charaktery. Jeden pokřivenější než druhý a to v různých smyslech slova. Tohle opravdu není detektivka jako taková. Knihu mi půjčila kolegyně, která paní Frýbovou zbožňuje. Já dosud znám pouze Robina, ale když to vezmu oklikou, styl paní Frýbové se nezapře, ani v jedné z těchto knih. A co musím vyzdvihnout je opravdu bohatý český jazyk. A kdyby ještě někdo hledal do jedné ze starších čtenářských výzev, knihu o které se mluví v jiné knize, tak zde by si mohl vybrat.

Nofar197
13.12.2022 4 z 5

Oba mladí Rabasove mi byli nesmírně nesympaticti a je jen správně, že nakonec přišli o ty, které pokládali ve svém životě za nenahraditelné. Co se týká Emilky Vojtiskove - prezent k nezaplacení.


Modrina
08.11.2022 4 z 5

Po letech jsem se k téhle knížce vrátila. A ač mám nějaké výtky, ostatně stejné jako k leckteré jiné knížce paní Frýbové, příběh jsem si opět užila.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Neděle jako stvořená pro vraždu v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených457x
ve Čtenářské výzvě119x
v Doporučených25x
v Knihotéce159x
v Chystám se číst48x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x