Nadělení: Příběhy kluka ze zámku přehled
Daniel Krejčík
Příběhy kluka ze zámku. Přál bych si mít život jako z pohádky, řekl jednoho dne herec Daniel Krejčík svému partnerovi a spustil tím řetězec nečekaných událostí. Umět si správně přát je totiž mnohem těžší, než si myslíte, zejména když si nejdřív pořídíte rovnou zámek. Chátrající zámek. Jak vypadá život v záři reflektorů a na zámku? Je to splněné přání? Nebo spíš nadělení? Jaké to je, když sny narazí na realitu, se dočtete v neskutečných příbězích plných vtipu i upřímnosti, které se skutečně staly.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nadělení: Příběhy kluka ze zámku. Přihlašte se a napište ho.

Moc pěkně napsaná kniha, místy veselá, ale častěji spíš smutná. Daniela Krejčíka jsem jako herce neznala, až když jsem viděla seriál Děcko, tak mě oslovil svým hereckým výkonem. Proto jsem si knihu přečetla. Obdivuji oba kluky, co byli ochotni udělat pro chátrající zámek a trochu toho soukromí. Škoda, že jim láska nevydržela.

Milé, velmi lidské, úsměvné i dojemné. Obvykle non-fiction literaturu nevyhledávám, toto bylo ale příjemné čtení.
Vychází Vypravěč, Magie havranů a další knižní novinky (41. týden)
09.10.2022
„Práce šlechtí, ale šlechtice z vás neudělá.“
„Ostatně jsem herec. Lhaní za peníze je moje práce.“
Kniha Nadělení: Příběhy kluka ze zámku v seznamech
v Mé knihovně | 175x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
humor vzpomínky autobiografické prvky české hrady a zámky čeští herci a herečky LGBT, queer, LGBT+ obnova a rekonstrukce památekAutorovy další knížky
2022 | ![]() |
2024 | ![]() |
Daniel Krejčík má tak obrovský dar vyprávět. S lehkostí dokáže popsat i nelehké momenty. Kolikrát jsem se během knihy smála nahlas, ale s postupnou gradací kniha zvážněla a Dan zabrousil do témat, která nebyla úplně lehká. 220 stran jsem měla přečtených během dvou odpolední a byl to skvěle strávený čas. Knihu doporučuji všude, kudy chodím, stejně jako druhou knihu, Hájemství. Trochu jsem se bála, jaké to bude, číst o něčem, co už není, ale psáno ještě v době, kdy zúčastnění doufali, že je to navždy. Po přečtení a zjištění, jak to Dan tím zámkem celou bobu měl si říkám, že vše se děje z nějakého důvodu. Doufám, že život nadělí Danovi další zážitky, které by mohl zpracovat do další knihy, ale snad už to budou pouze zážitky, u kterých se brečí smíchy.