Nadělení: Příběhy kluka ze zámku přehled

Daniel Krejčík

Příběhy kluka ze zámku. Přál bych si mít život jako z pohádky, řekl jednoho dne herec Daniel Krejčík svému partnerovi a spustil tím řetězec nečekaných událostí. Umět si správně přát je totiž mnohem těžší, než si myslíte, zejména když si nejdřív pořídíte rovnou zámek. Chátrající zámek. Jak vypadá život v záři reflektorů a na zámku? Je to splněné přání? Nebo spíš nadělení? Jaké to je, když sny narazí na realitu, se dočtete v neskutečných příbězích plných vtipu i upřímnosti, které se skutečně staly.... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha přináší jedinečný pohled na život dvou mladých mužů, kteří se rozhodli zrekonstruovat zámek. Je napsaná s vtipem a nadhledem, což čtenářům umožňuje nahlédnout do jejich soukromí. Autor se nebojí sdílet své emoce, ať už pozitivní, nebo negativní. Čtení je poutavé a plné upřímnosti, což z něj činí skvělou volbu pro ty, kteří hledají inspiraci a zábavu. Kniha je obohacena o osobní fotografie, které dodávají příběhu další rozměr. Více v komentářích.

Komu by se kniha Nadělení: Příběhy kluka ze zámku mohla líbit?

• Fanoušci osobních příběhů
  • Čtenáři hledající humor a emoce
  • Milovníci rekonstrukcí a historických míst
  • Ti, kdo ocení upřímnost a autenticitu
  • Čtenáři, kteří rádi sledují životní příběhy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nadělení: Příběhy kluka ze zámku. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

marketa7
18.01.2026

Nevim už přesně, jak se stalo, že se mi knížka ocitla v mé audioknihovně, ale stalo, tak jsem si ji pustila. A velmi brzy ji chtěla i odložit. DK působí mile, na stejné vlně i vypráví své strasti spojené s koupí zámku. Působilo to na mne velmi naivně a dětinsky, takové zápisky přínosné maximálně pro autora. Bohužel se mi tím nechtěl ztrácet čas. Nakonec pomohla ČV, kde se má dočíst nedočtená kniha. Splněno ;-)

všech 200 komentářů

Související novinky - Nadělení: Příběhy kluka ze zámku (1)

Vychází Vypravěč, Magie havranů a další knižní novinky (41. týden)

09.10.2022

Práce šlechtí, ale šlechtice z vás neudělá.

Ostatně jsem herec. Lhaní za peníze je moje práce.

Kniha Nadělení: Příběhy kluka ze zámku v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených1 006x
v Mé knihovně211x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi