Na psí uši přehled

Na psí uši https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474307/bmid_na-psi-usi-Rz4-474307.png 4 43 43

omantický příběh s krimi zápletkou. Někdy je štěstí blízko. A pes Ben to moc dobře ví! Marek kdysi objevil štěně přivázané v lese ke stromu. Pejsek se mu již dlouho odměňuje svým dokonalým loveckým umem, ale ne vždy patří jeho úlovky k dobře zvoleným. Na psí uši několikrát přísahal, že se vyhne sousedce Heleně a jejímu chovu drobného zvířectva, avšak pudy jsou silnější. Marek často řeší psí průšvihy a Hela je dost naštvaná. Ben jednou v lese najde modelku Valerii. Opuštěnou a neodolatelnou ženu, která se Markovi dostala do srdce od prvního podívání. Jenže zmizela ještě rychleji, než ji pozval na schůzku. Později se však kráska ocitne u něho doma. Stále stejně okouzlující, ale potřísněná krví...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na psí uši. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

čef
29.02.2024 3 z 5

Tak nějak je to o milostných trojúhelnících a i nějaký ten kosočtverec se najde. Mezi tím pobíhá Beník a je stlašně jostomilej. Tedy samá láska, těhotenství, milostné minely a i nějaká ta vraždička se najde. Nějak jsem to všechno nepobral, ještě že to má tak málo stránek, o myšlenkách nemluvě.

Alpasstyle
22.03.2023 2 z 5

Začátek mě chytl, ale pak šlo čtení hůře a hůře. Až jsem knihu začala odkládat. Místy vznikají situace, které jsou málo uvěřitelné - spíše absurdní. Na konci se však dovídáme větší souvislosti pro upřesnění.

Příběh mi nepřišel zavalitý romantikou, celkový zážitek byl takový nijaký. Ani postavy mě nenadchly. Žádná z nich mi nebyla sympatická.

Dále opakující se fráze "má dokonalé křivky" působí, že autorka nemá moc fantazie jak popsat krásu těla. Opakuje se zde snad 5x(né-li více). Což už je celkem průšvih.

Čtu autorku po 2. a zatím nic moc. Nevím, zda ji dám ještě šanci.


JitkaKola
11.03.2023 5 z 5

Cte se rychle, prijemny relax. Dostala jsem, co jsem cekala. Doporucuji.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Na psí uši v seznamech

v Přečtených44x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených2x
v Knihotéce122x
v Chystám se číst26x
v Chci si koupit7x